@White Ravens hem rgb si hemde klavye tarzı hoşuma gittiği icin aldım yorumun icin teşekkür ederim bilgileri değerlendirip iade edip etmeyeceğime karar vereceğim
sana tek bir tavsiye masaüstü al sakın leptopa bulaşma
1661867367
ve kasa alacaksan bilgisayar hoca kanallarını takip et indirimi yakala ben o şekilde aldım
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız icin klavye 2 eylül günü geliyor kutu acmadan geri iade edeceğim.
1661867150
benim sefa diye bir arkadaşım var o red switch kullanıyor ve yaklaşık 6 aydır kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını fakat insanların red swithin tuşlarının uzun zaman...
https://www.trendyol.com/voground/rgb-siyah-kaymaz-mouse-pad-80x30-cm-p-95727009?boutiqueId=606554&merchantId=449633 önerimdir hocam 3 aydır kullanıyorum kayma vesaire yaşamadım masanın bi tık benzeri bendede var bu yüzden almıştım ve gayet memnunum
1661866795
şuanda indirimde almanı öneririm
hocam biran önce toplamanız daha mantıklı cükü dünya genelinde parça sıkıntısı cekiliyor bircok firma stokları yenileceğini belirtti fakat bu durum birsüre daha düzelmeyeceğe benziyor heran zam gelebilir.
satın aldım sizce alınır mı? cevap veirrmisiniz tam emin değilim fakat bilen insanlar cevap verirse iyi olur blue switch de belirli bir süre sonra w e tuşları cift yada tutukluk yapabiliyormuş diye duydum