Emre Kılıçer isimli üyenin son içerikleri

1. Emre Kılıçer

Zayıflamak için fitness programı

Hocam creatinin kullanmaya ailem izin vermiyor. salondaki arkadaşlarım zayıflama konusunda yardımcı oluyorlar ppl geç dediler 3 gündür ppl sonra kardiyo yapıyorum agırlığı yavaş yavaş artırdım. 4 set 12 tekrar yap diyorlar sizce doğrumu yoksa 3 set 10 tekrar mı yapayım. Yani arkadaşlarımın...
  2. Emre Kılıçer

Bunu dikkate alacağım teşekkürler. salonda yeni olduğum bazı şeylerde sormaya filan çekiniyorum aşarım inşallah bu durumu. 1770649246 Creatin kullanmıyorum sizce kullanmalımıyım veya protein tozu. 2x12 yada 3x10 iyi gibi siz kaç set önerirsiniz? 1770649346 Programa para verecek param yok...
  3. Emre Kılıçer

Hocam 3 ayda 6 kilo mu ne verdim. 4 set 12 tekrar şeklinde yapıyorum ama ilk başta okadar zorlanmıyroum ama tekrarların sonuna doğru baya zorlanıyorum. Hareketi bile yanlış yapıyorum kilo da düşük yani 35 25 arası dahada düşürsem cok hafif oluyor. 1770582084 Öyle yapmayı düşünüyorum.
  4. Emre Kılıçer

Anladım 2 gün spor 1 gün dinleme şeklinde yapıyorum kollarda ve omuzda ağrı var baya peki deri sarkması olurmu ve kalıplaşma bu konuda bilginiz varmı?
  5. Emre Kılıçer

Arkadaşlar 105 kiloyum 175 de boyum var 16 yaşındayım 112 kilodan 105 düştüm şimdi de bir spor salonuna yazıldım. Sorum şu şimdi ben hem deri sarkması olmamasını istiyorum ve kalıplıda olmakta istemiyorum. Salondaki hoca bana PPL programını verdide bazı kişiler ilk bir ay full body ondan sonra...
  6. Emre Kılıçer

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X mi HyperX Cloud III mu

Hocam Aldım 3 aydır kullanıyorum ses kalitesi iyi FPS oyunlarda gayet iyi ses veriyor. Ama müzik ve video konusunda önermem beni tatmin etmedi. Mikrofonu da iyi yani şuana kadar bi sıkıntı çıkarmadı.
  7. Emre Kılıçer

Rtx 3070 5600x düşük FPS ve kasma sorunu

Arkadaşlar 3 yıllık sistemin var 3070 5600X. Ve 23GB RAM normalde 4 tane 8.GB RAM var ama 23 gösteriyor. İşlemci ısınıyor diye sıvı soğutucuda taktım ama oyunlarda az FPS alıyorum örnek olarak Fornite ultrada olsun düşük ayarlarda olsun 200FPS geçmiyor V-Sync kapalı. Farming Simulator25 oyun...
  8. Emre Kılıçer

Yardım Yeni aldığım kasada çatlaklar ve çizikler

Yarın gideçeğim inşallah değişim yaparlar
  9. Emre Kılıçer

Jelatinin söktüm içten çizilmiş galiba. 1737571132 Öyle yapacağım artık bide bizi böyle uğraştırıyorlar itopya böyle bişey yapmazdı ama neyse yapacak bişey yok.
  10. Emre Kılıçer

Arkadaşlar İtopya'da kasamı değiştirdim bugün teslim aldım ve eve getirdim kurdum ve bununla karşılaştım sanki ayı pencelemiş gibi her yerde çizikler ve çatlaklar vardı. Ben sadece bir bölgesini çektim. Napmam lazım. Kasa: nzxt h7 flow rgb
  11. Emre Kılıçer

ASUS A21 Plus kasa alınır mı?

Hocam benim parçalar siyah kasada beyaz kötü dururmu sizce. 1737142595 Hocam bütcem buna yetiyor bide 360mm sıvı soğutma sığabiliyor. Normalde bu bütcedeki kasalara 360mm desteği yok bunu buldum sadece diğer kasalarda 4000 5000tl
  12. Emre Kılıçer

Hocam itopyada aynı ürün varmı
  13. Emre Kılıçer

Arkadaşlar kasamı değiştirmek istiyorum hem hava akışı kötü hem de 360mm sıvı soğutma sığmıyor. Şu an https://www.itopya.com/asus-a21-plus-tempered-glass-argb-beyaz-usb-32-micro-atx-kasa_u25830?srsltid=AfmBOorCQa3QkLyRhVropL-XTMLePksgkQmcb99zKeZFWBoKdMnSiTSd bu kasayı düşünüyorum normalde 4000TL...
  14. Emre Kılıçer

5000-6000TL Sıvı soğutucu önerisi

Sıvı soğutmayı itopyadan taktıraçağım sistemi ordan aldım çünkü yapacak bişey yok. 1737141719 Attığım soğutuculardan ne farkı var söyliyebilirmisiniz. 1737141812 İlerde işlemci değiştirirsem diye alıyorum.
  15. Emre Kılıçer

5000-6000TL Sıvı soğutucu önerisi

Arkadaşlar sıvı soğutma alaçağım 360mm olursa iyi olur İşlemcim 5600X. Şunlara baktım bunlar nasıldır. https://www.itopya.com/corsair-h150-rgb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u14594?srsltid=AfmBOoqsZE6j_w8O9HfF_SAdXUMTjH29EvOR3IfJWQ-CQip_zHUudYwI...
Geri