Emre.Kömez isimli üyenin son içerikleri

1. E

EA Play’de FC25 Tam Sürüm Oynayabilir miyiz?

Merhabalar, FC25 oynamak istiyoruzda. PS Plus paketlerinde yok galiba. EA Play’de var ama acaba tam sürüm oynayabiliyor muyuz? Onun dışında PS Plus aboneliği alınır mı? Pek bilgim yokta yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. E

Espresso Makinesi Önerisi

Merhabalar, iyi akşamlar herkese. Yarı otomatik espresso makinesi arıyorum. Bütçem 4-7K
  3. E

Yardım Diecast Arabama Japon Yapıştırıcısı Değdi. Nasıl Çıkartabilirim?

Merhabalar, 1/64 ölçekli arabamın aynası çıktığı için japonla yapıştırırken elim kapıya değdi. Sıcak su ve kolonya ile silmeyi denedim ama olmadı. Aseton ile denersem de boyaya zarar gelir diye korkuyorum. Öneriniz var mı?
  4. E

Diecast Arabama Japon Yapıştırıcısı Değdi. Nasıl Çıkartabilirim?

Merhabalar, 1/64 ölçekli arabamın aynası çıktığı için japonla yapıştırırken elim kapıya değdi. Sıcak su ve kolonya ile silmeyi denedim ama olmadı. Aseton ile denersem de boyaya zarar gelir diye korkuyorum. Öneriniz var mı?
  5. E

❌İndirim Bitti! 🚨🚨🚨McDonals bedava mc chicken menü 🚨🚨🚨

Dün iki kez denedim ama nedense hata verdi.
  6. E

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

İyiki almışım teşekkür ederim.
  7. E

Robot Süpürge Önerisi

Vay be olaya bak ama hakkınızı aramışsınız helal olsun.
  8. E

Robot Süpürge Önerisi

Dreame nasıl bir marka? Youtube üzerinde fazla incelemesi var. 1701642842 Hocam mop 2 ultra nasıldır?
  9. E

Robot Süpürge Önerisi

Merhabalar iyi akşamlar, robot süpürge almayı düşünüyorum. Acaba önerebileceğiniz model var mı?
  10. E

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

Teşekkür ederim. Bakalım nasıl bişi çıkacak çok merak ediyorum.
  11. E

🔥İndirim Getir Yemek'te Bugüne Özel 50TL İndirim

28KASIM kodu ile alt limitsiz 50tl indirim var dostlar.
  12. E

Yardım Laptopun içini açarsak garanti bozulur mu?

Merhaba iyi akşamlar. Acer marka laptopuma ram eklemek istiyorum. Youtube’da Şu videoyu gördüm. Acaba doğru mudur? Ona göre kendim takacağım.
  13. E

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar, laptop almayı düşünüyorum bütçem 15.000tl hem ders hem de Valorant gibi oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek laptop arıyorum. Aslında birkaç model buldum ama emin olamadım. Aşağıya 3 adet link bırakacağım acaba hangisini almak daha mantıklı ya da bunların dışında öneriniz var mı...
  14. E

Çözüldü✓ Powerbank ile laptop şarj etme

HP desteği aradım maalesef kullandığım bilgisayarın desteklemediğini öğrendim. Neyse yinede yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Geri