❌İndirim Bitti! 🚨🚨🚨McDonals bedava mc chicken menü 🚨🚨🚨

bence 1 haftanın sonunda git ben benim ailemin telefonlarıylada yapyıorum bi gittimi 15-25 kod kulanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır ama yarın tavuk sandiviç var
2 ayrı telefonla mı gidiyordunuz peki tek telefonla 2 hesaba girip mi alıyordunuz

2 farklı telefon ile gittim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortalama.
hmm peki teşekkür ederim, bende şimdi oynadım ilk hesapta 20 sn önce 300 puan yaptım , 2. de süre yetmedi 200 oldu zorlaştı bir anda oyun özellikle yapılmış galiba.

@Belalı Civciv hocam bu sabah 6 sularında oyun girdim 300 puan da yaptım oyunum da donmadı ve tam seçim ekranı gelirken şu hatayı verdi. Yani anlamadım ne olduğunu sonra tekrar girmeye çalıştığımda etkinliğe tekrar deneyiniz dedi. Müşteri hizmetlerine de yazdım cevap vermediler.
1000008702.jpg

@Belalı Civciv hocam bu sabah 6 sularında oyun girdim 300 puan da yaptım oyunum da donmadı ve tam seçim ekranı gelirken şu hatayı verdi. Yani anlamadım ne olduğunu sonra tekrar girmeye çalıştığımda etkinliğe tekrar deneyiniz dedi. Müşteri hizmetlerine de yazdım cevap vermediler.Alıntıyı görüntüle
eğer bi tercih yapmadan yanlışlıkla bile olsa kapatırsan seçimin iptal oluyor diye biliytorum

2 gün ard arda denedim 5 sn oynatıyor ekran takılıyor çıktığınızda da hakkınız bitmiş oluyor ne olsa ki 1 kere almıştım

Geri