İnternetten almadım mağazadan aldım ayrıca sadece ekran yanığını söylemişlerdi şarjı söylememişlerdi bende iade olarak bahane olarak kullandım :p
1780588742...
sipariş hattıyla konuştum 2 kere 1 tanesi ürün stokta yok sitede gözükmesi bir şey ifade etmiyor dedi diğer kişi ilgilendi ve alternatif stokta olan...
Apple watch 9 gps cellerur almıştım
İade sürecini anlataytım:
Vatan genel merkezini aradım dedimki ; Ben ankarada ankamall'da bayram gezisi sırasında...
Anladım yani şirketlerin bir nevi kendi kafasına göre fiyat atmasının sonucunda oluşan fiyat tepesi gibi bir olay. Bazı şirketler ise 2200-2500 gibi uygun...
Bu ürün ne alaka diyebilrisinz fakat geotekstil keçe denen madde yüksek yoğunluklu ısı yalıtımı ve ses yalıtımı için kullanılan bir maddedir eğer odanıza...
Sıvı soğutucular hakkında merak ettiğim bir şey var. Fiyatları yanı sıra özellikleri nasıl belirleniyor 2200TL ye de var 10.000 TL ye de 360 lık soğutucu...
Vatandan demo olarak aldım demo modu kapatmak için ayarlarda 2 parmağınla 3 defa tıkla gibi yapıyolar fakat onlarce kez denememe ramen yapamadım. Reset...