Samsung Odyssey OLED G5 2k Alınır mı?

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
732

Amazonda peşin fiyatına 9 taksit var xbox series x var gta 6 için almayı düşünüyorum sizce düşünceleriniz nedir? Ayrıca Bunun 4k olan modeli samsung odyssey g8 4k da almayı düşündüm bundada peşin fiyatına 9 taksit var ama çok uçuk bir fiyatı var sizce ne yapyım?

Amazonda peşin fiyatına 9 taksit var xbox series x var gta 6 için almayı düşünüyorum sizce düşünceleriniz nedir? Ayrıca Bunun 4k olan modeli samsung odyssey g8 4k da almayı düşündüm bundada peşin fiyatına 9 taksit var ama çok uçuk bir fiyatı var sizce ne yapyım?
Miniled TV al

Hocam farklı bir konudada bunu attığını görmüştüm bunu neden tercih etmeliyim detaylandırsan sevinirm 50 inç biraz büyük hem pc hem xbox oturarak oynamak için almayı düşünüyorum 27 inç felan bu yüzden biraz büyek geldi detaylandırsan sevinirm.
Sana bağlı
Yayılarak rahatça oynuyacam diyorsan tv al

Eğer bu şekilde kullanmıyacaksan da bunu al geç

Giriş seviye kırpılmış oled yerine miniled daha mantıklı

23'e çıkabilirsen 27gx704a-b daha mantıklı olur.
çıkamazsan m27t6s, 27g64
hdr senin için önemli, fps azalmadan görüntü kalitesini artırmış olursun, g5 kırpılmış model.

çıkamazsan m27t6s, 27g64
hdr senin için önemli, fps azalmadan görüntü kalitesini artırmış olursun, g5 kırpılmış model.
kırpılmıştan kastın nedir acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çıkamazsan m27t6s, 27g64
Hocam g6 240hz modele ne diyorsun lg 26 olmuş

Mini ledlerin videosunu izledimde karanlığı sanki gri gibi gösteriyorlar ben ips va her iksinide kullanmış biri olarak farklı ayrı bir deneyim yaşatıcak bir şey arıyorum
O konuda haklısın ama bun da baya bi karartma bölgesi var O Led e göre oldukça yakın hem de o ledin dezavantajları yok O led çok üst seviye alınca gereksiz bence yoksa https://www.hepsiburada.com/tcl-32x...remium-pro-g-sync-compatible-pm-HBC0000GGBKI8 bunun da o led olanı var yani

Aklında bulunsun araştırırsın bi

Hocam g5 oled var bende bi aydır kullanıyorum. Yani bu forumda hakkında edilmedik hakaret kalmamış bi monitör ama ben 1080p ips ekrandan geçtim, kaliteli oledleri bilmiyorum tabii ki ama böyle bir şey görmedim yani muhteşem. Monitör koluyla kullandığım için standı nasıl bilmiyorum ama muhtemelen kötüdür. Monitörün arkasında 6500k bias light şerit taktım ve genelde akşamları karanlıkta oynuyorum. Parlaklığı 120-150 nit arası kullanıyorum. Gerçek siyahın farkını çok net hissettiriyor. Gündüz kullanırken parlaklığı fulleyince de sıkıntı yaşamadım ama daha yüksek olsa daha iyi olur tabii ki. Ben 17k'ya 9 taksit almıştım amazondan ve verdiğim karardan çok memnunum. Dediğim gibi üst kalite bi oled kullanmadım onlara göre kötüdür ama ips'ten geçecekseniz mutsuz edeceğini sanmıyorum.

g5 al keyfine bak

Geri