🔥İndirim Uniqamp ® Eco™ Pratik Portatif Katlanır Kamp Sandalyesi 499tl

shyNNN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,508
kış geldi fiyatlar düştü alın seneye lazım olur.

Ayrıca mağazada 1.500 TL 'ye 150 TL kupon var.

110001694619208.webp

Bi ara bunlardan alıcam bunlardan alıcam diyordum migrosta sallanır kamp sandalyesine denk geldim 3000tl 3 taksit aldım böyle bir şey olamaz odamın bir kenarna koydum arada bir oturup sallanıyorum

• Hahaha
Reaksiyonlar: luse
atsana bakalım bi
IMG_1778.webp

Resimde değişik mi çıkmış anlayamadım ama hafif içine gömülmeli ve kenarları sayesinde sallanıyor 3 kg ağırlığında ve sanırsam 130kg ye kadsr taşıyordu ayrıca kullanım talimatlarına uyulursa 10 yıl boyuna kullanılabileceği yazıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Proforce Sallanan Kamp Sandalyesi

Bu da linki

Alıntıyı görüntüle

Resimde değişik mi çıkmış anlayamadım ama hafif içine gömülmeli ve kenarları sayesinde sallanıyor 3 kg ağırlığında ve sanırsam 130kg ye kadsr taşıyordu ayrıca kullanım talimatlarına uyulursa 10 yıl boyuna kullanılabileceği yazıyordu

Bu da linki
rahat görünüyor ama geriye yaslanınca düşecek gibi olmuyor mu hocam?

Alıntıyı görüntüle

Bu da linki
Güzelmiş de bu imkanı yok 130kg taşımaz şu bacaklara bak dhşlagöşçlhaiç

rahat görünüyor ama geriye yaslanınca düşecek gibi olmuyor mu hocam?
Hocam ilk başta otururken yatak gibi gözüküyor kendine doğru çekip oturunca şeklini alıyor bundan sonra oturucağın zaman hafif bir şekilde tutup oturduğunda herhangi bir sorun olmuyor ilk başta fakrlı bir his oluyor sonra oturmaya alışıyorsun. Şuana kadar herhangi bir düşme olayı olmadı

İnce gözüküyor ama gayet sağlam ve kalın profilli perspektiften ince çıkmış

Hocam ilk başta otururken yatak gibi gözüküyor kendine doğru çekip oturunca şeklini alıyor bundan sonra oturucağın zaman hafif bir şekilde tutup oturduğunda herhangi bir sorun olmuyor ilk başta fakrlı bir his oluyor sonra oturmaya alışıyorsun. Şuana kadar herhangi bir düşme olayı olmadı
geriye yaslanınca sırt üstü gidecekmişsin gibi hissettirmiyor o zaman :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Trendyolda buna benzer bir ürün buldum profili aynı ama koltuğu asma yeri ve tasarımı farklı videosunu izleyerek bakabilrisiniz.

geriye yaslanınca sırt üstü gidecekmişsin gibi hissettirmiyor o zaman :ROFLMAO: :ROFLMAO:
İlk başta hissetiriyor çok hafif ama sonra alışıyorsun ve hani bu refleksi bıraksan bile düşmüyorsun içine yayılıyorsun bildiğin. Bunun dışında taşıma çantası şuana kadar aldığım çadır veya benzeri katlanır ürünlerden çok daha kaliteli ve geniş

Hocam 3000 lira bunun için fazla gibi geldi. Uniqamp Pro Plus modelini Ağustos ayında 1500 liraya almıştım hala aynı fiyatta satılıyor. Decathlonda benzerleri 3-5 bin civarına satılıyor. Daha portatif olsun istiyorsanız 800 liraya linkteki pro xl modelini almanızı öneririm. Konuda paylaşılanın bel kısmı boşluk olduğundan rahat olmuyor.

Geri