Başlıkta yazdığım gibi steam çıkışına özel oyun 15 dolardan satışta arena breakout gibi ücretsiz alternatifi varken alınır mı tartışılır
https://store.steampowered.com/app/3932890/Escape_from_Tarkov/
şimdi sarı sitede 2. el fiyatlarına bakıyordum 2 ilan gördüm biri i7 biri i9 aralarında fazla bir şey yoktu yükseltmişken i9 alayım diye düşündüm fazla bir etkisi olmayacaksa almanın anlamı yok o zaman ben i7 den devam
hocam diğer forumlara vs benimle aynı konuda açan diğer insanlara baktım onlara 11. nesil öneren olmuş emin misiniz 11 desteklemediğine. internette her şey yazıyor ama 11 i ne desteklediği yazıyor ne desteklemediği sadece anakart lga 1200 soket intel 11. nesilde aynı soket destekleyip...
Yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat bu kasayı rafa kaldırmayacağım bunuda köşede dahi olsa kullanmayı düşünüyorum hiç yoktan iş yapar pozizyonda görmek isterim
1762283470
O konuda bilgim yoktu hocam teşekkürler 11. nesil desteklemiyorsa ikinci el i7 yada i9 10. nesil bakacağım
Öncelikle Merhaba,
B460M-A PRO LGA1200 soketli anakarta sahibim işlemcim i3-10100f çoğu işlem için güçsüz kalıyor anakartı değiştirmeden işlemci upgrade i yapmak istiyorum
anakart sayfasına baktığımda 10. nesil intel işlemcilerin desteklediği yazıyor fakat lga1200 soket destekleyen işlemcilere...
Başlıkta yazdığım gibi şuana kadar sandalyelerde süründüm ilk defa oyuncu koltuğu kullanacağım uzun süre kullanabileceğim kaliteli mümkünse yazın terletmeyecek bir model yada marka önerisi
bütçe : 10k
1733418670
belirtmediğim detaylar boyum 1.87 kilo 86 sanayide çalıyorum azıcık bel ağrılarım...
Merhaba bugün biraz internette takılırken bilgisayarın ısındığını fark ettim ve fan ayarlarının olduğu yere baktım laptop 98 ila 80 derece arasında çalışıyordu sadece masaüstünde sadece google açıktı arka planda sıradan discord falan açık. Belki masa çok tozludur ondan bu kadar ısınıyordur diye...
bu şekilde uygulamaları 2 ye bölmüş oluyorum ben biri arka planda komple açıkken diğeri sadece sağ üst de yada aşağıda kalmasını yazıyazarken arka plana düşmemesini istiyorum
1717056362
dediğin uygulamanın virüssüz halini bulamadım :D hep trojen dolu dosyalar denk geldi fakat microsoft store...
İş yerinde teklif yazıyorum ve çoğunlukla resim jpg üzerindeki metinleri teklife döküyorum ama bilgisayardan yazarken bir excel bir resme tıklamak zor oluyor resmi direk masaüstünde en yukarıda tutabilecek ekranda bir köşede kilitleyecek bir şey var mı. sürekli aynı şeyi yapmak benim için zor...