emreb isimli üyenin son içerikleri

1. E

Rx9070xt destekli gen5 anakart tavsiyesi

Evet şart değil ama ekran kartı 5.0 destekliyorken neden olmasın dedim :D
  2. E

Rx9070xt destekli gen5 anakart tavsiyesi

başlıkta da okudunuz zaten arkadaşlar normalde asus prime b650m-r almayı düşünüyordum ama ekran kartı soketi pcı-e gen5 desteklemiyor. bütçemi çok yükseltmeden pcı-e 5.0 destekleyen bir kart almayı düşünüyorum uygun fiyatlı neler var?
  3. E

Asus rog strix go 2.4 ghz wireless çalışmıyor

arkadaşlar bugün bu kulaklığı aldım eve geldim kablosuz bağlandım, kulaklığım mikrofonum problemsiz çalışıyordu ancak arkadaşımın tavsiyesi üzerine asusun "armoury crate" uygulamasını indirdim. daha sonra uygulama kulaklığı güncellerken mavi ekran yedim ve bilgisayar tekrar açıldığında kulaklık...
  4. E

kablosuz kulaklık önerisi

teşekkürler öneri için 1721591443 bütçe sınırım yok kardeşim
  5. E

bütçede sıkıntı yok teşekkür ederim, arctis serisini kullananlar memnun mu? duyduklarıma göre pek memnun değiller
  6. E

arkadaşlar merhaba kablosuz, mikrofonu kaliteli oyuncu kulaklığı önerir misiniz
  7. E

E diskim pc açıkken kendi kendine gidiyor

bilgisayar e diskini görüyor aslında ama bazen pc açıkken kendi kendine e diski gidiyor. bilgisayar hiç görmüyor, yeniden başlatınca falan bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. neden oluyor bu ve nasıl çözerim?
  8. E

Laptop soğutucu tavsiyesi

iyi dedin onu bir deneyeyim o zaman kardeşim teşekkürler
  9. E

bilmiyorum bende ilk defa laptop aldım ama ısı 90 derecelere kadar çıkıyor o yüzden almam lazım diye düşünüyoorum, trendyolda yorumlarda 10 15 dereceye kadar düştüğünü söyleyenler var 1711382552 sınır yok knk bütçede
  10. E

Yeni laptopum için soğutucu arıyorum, mümkünse sessiz çalışan ama iyi soğutan bir soğutucu arıyorum.
  11. E

yeni laptop aldım furmark sonuçları normal mi

arkadaşlar merhaba yeni laptop aldım tüm driverlarını güncelledim. furmarktan ekran kartı ve işlemci testi yaptım ama işlemci testi yaparken ısının yanında ! işareti falan çıktı sorun var mı sonuçlar nasıl sizce?
  12. E

17 Max 18.5 civarı her şey dahil sistem

dostum 2 yılını yeni doldurmuş kasam var satacağım ilgilenirsen fiyatı monitör dahil 18k monitör hariç 15k İşlemci: i511400f Ekran Kartı: RX6600 XT Depolama: 256 gb 3200/3000 m2 ssd Anakart: h510m Ram: 2x8 3200mhz (markasını hatırlamıyorum) PSU: 600w 80+ bronz sertifikalı Kasa: önü mash mid...
  13. E

Casper Excalibur laptop alınır mı

Özel olarak soracağım bir model yok ama genel olarak excalibur laptopların fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. Teknik servis, yedek parça, garanti gibi konularda caspera güvenilir mi genel düşünceleriniz nedir excalibur laptoplar hakkında
  14. E

Bilgisayarımı Satıyorum Fiyatı Ne Olur??

FSP
  15. E

Bilgisayarımı Satıyorum Fiyatı Ne Olur??

merhaba arkadaşlar 2 yıllık kasamı satacağım ne kadara satmalıyım sizce? Monitöre ayrı fiyatta yazarsanız iyi olur. İşlemci: i511400f Ekran Kartı: RX6600 XT Depolama: 256 gb 3200/3000 m2 ssd Anakart: h510m Ram: 2x8 3200mhz...
Geri