başlıkta da okudunuz zaten arkadaşlar normalde asus prime b650m-r almayı düşünüyordum ama ekran kartı soketi pcı-e gen5 desteklemiyor. bütçemi çok yükseltmeden pcı-e 5.0 destekleyen bir kart almayı düşünüyorum uygun fiyatlı neler var?
arkadaşlar bugün bu kulaklığı aldım eve geldim kablosuz bağlandım, kulaklığım mikrofonum problemsiz çalışıyordu ancak arkadaşımın tavsiyesi üzerine asusun "armoury crate" uygulamasını indirdim. daha sonra uygulama kulaklığı güncellerken mavi ekran yedim ve bilgisayar tekrar açıldığında kulaklık...
bilgisayar e diskini görüyor aslında ama bazen pc açıkken kendi kendine e diski gidiyor. bilgisayar hiç görmüyor, yeniden başlatınca falan bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. neden oluyor bu ve nasıl çözerim?
bilmiyorum bende ilk defa laptop aldım ama ısı 90 derecelere kadar çıkıyor o yüzden almam lazım diye düşünüyoorum, trendyolda yorumlarda 10 15 dereceye kadar düştüğünü söyleyenler var
1711382552
sınır yok knk bütçede
arkadaşlar merhaba yeni laptop aldım tüm driverlarını güncelledim. furmarktan ekran kartı ve işlemci testi yaptım ama işlemci testi yaparken ısının yanında ! işareti falan çıktı sorun var mı sonuçlar nasıl sizce?
Özel olarak soracağım bir model yok ama genel olarak excalibur laptopların fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. Teknik servis, yedek parça, garanti gibi konularda caspera güvenilir mi genel düşünceleriniz nedir excalibur laptoplar hakkında