EmreBey17 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Asus Tuf F16 Alınır mı?

Biraz açıklama yapsaydınız keşke ürün linki bırakmak yerine.
  2. E

Yardım Asus Tuf F16 Alınır mı?

Merhaba dostlar 60-65k bütçem var https://app.hb.biz/2sjP1wT0IDWK bu ürünü düşündüm güzel geldi ne diyorsunuz? Asus marka almayı düşünüyorum malzeme kalitesi hoşuma giden marka. Bu fiyat bandında varsa öneriniz beklerim. (65k maks bütçe daha çıkamam)
  3. E

Windows 11'e Geçmelimiyim?

😂
  4. E

windows 11 hataydı bence kapatmaya çalışıyor üstünü
  5. E

eyvallah
  6. E

öyle deme kendine reis çift monitör cidden iyi iş çıkarıyor windows 10 ben kalıyorum destek bittiğinde zorunlu kalınca geçeriz
  7. E

maceraya gerek yok windows 10 devam diyorsanız bende kalıyorum windows 10da eyvallah
  8. E

fps oyunları oynamıyorum ben fc24 rdr2 ve simülasyon oyunları oynuyorum
  9. E

o nedir?
  10. E

windows 10 bende beğiniyorum da herkes 11 geçmiş ondan sormak istedim her türlü sorunu gittimi gitmedi mi bilemiyorum 16gb ramin 11-12sini kullanıyordu eski yüklediğim zaman o yüzden merak ettim
  11. E

Ryzen 5 5600X Asus Prime B450M-k-2 anakart Asus rog strix Rtx 3060 16gb ram var daha öncesinde windows 11de çok kasma donma yaşadım ram 16 olmasına rağmen rami çok fazla kullandığına vs şahit oldum şuanda en güncel windows 10u kullanıyorum ne dersiniz geçmelimiyim?
  12. E

Letgo ve Dolandırıcılık Yöntemi Lütfen Dikkat

Arkadaşlar merhaba letgoda bir dolandırıcılık yöntemi çıktı ve kimsenin başı yanmasın diye konu açmak istedim Size ilan satıldı diye link yolluyorlar tıklarsan geçmiş olsun. Twitterda da anlattım zaten.
  13. E

Laptop Alacağım Öneri Lütfen

teşekkürler.
  14. E

elimde bir iki parça var satabilirsem üstüne ekleyip almayı planlıyorum sağol teşekkürler
  15. E

tamamdır hocam teşekkür ederim öneri ve tavsiyeniz için. bu indirim ne kadar kalır göremedim bi bilgi
Geri