TahaCel
80+ Gold
Dahası
Bence Klasik win10 dan devam ya win 11 optimizsayon olarak felan filmiyorum ama kullanışolarak hiç beğenmiyorum
Aynen. Güzel bir yanı yok şimdilik. Windows 10 temel bir işletim sistemi ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca 20 yıllık bir deneyimi, Windows 11 ile çöp etmeleri de çok saçma yani. 5-6 yıldır Windows kullanıyorum gerçek anlamda, Windows 11 çok kullanım dışı geliyor bana göre. Rahat ve alışılmış değil. Zaten kaynak kullanımlarından da herkes şikayetçi.öyle deme kendine reis
çift monitör cidden iyi iş çıkarıyor windows 10 ben kalıyorum destek bittiğinde zorunlu kalınca geçeriz
windows 11 hataydı bence kapatmaya çalışıyor üstünüAynen. Güzel bir yanı yok şimdilik. Windowsd10 temel bir işletim sistemi ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca 20 yıllık bir deneyimi, Windows 11 ile çöp etmeleri de çok saçma yani. 5-6 yıldır Windows kullanıyorum gerçek anlamda, Windows 11 çok kullanım dışı geliyor bana göre. Rahat ve alışılmış değil. Zaten kaynak kullanımlarından da herkes şikayetçi.
Bugün Windows 11'i, kullanıcılar daha çok düzeltiyor .windows 11 hataydı bence kapatmaya çalışıyor üstünü