Neler Yeni

Windows 11'e geçmeli miyim ?

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
Teorik olarak diskinizi bölüp Windows 11 kurarsanız Windows 10 dosyalarınızı görebilmeniz gerekir. Oyunları oradan taşıma imkanınız bulunuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tiny11 builder yada MicroWin ile yüklenemnizi şiddetle tavsiye ederim. Gereksiz bütün Microsoft özelliklerini kaldırılmış olarak hazırlanıyor iso. Örneğin Copilot vs. yok.

https://github.com/ChrisTitusTech/winutil (MicroWin için Windows Utility)
https://github.com/ntdevlabs/tiny11builder (Tiny11 builder)
Aklını mı kaçırdın sen? windows enterprise kullanmak varken böyle içeriğini bilmediğin modifiye edilmiş işletim sistemi kullanmak mı? farkında olmadığın backdoorlar hayırlı olsun diyelim o zaman

Aetheris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Halil
Windows 11, daha modern bir arayüz sunuyor ve bazı yeni özellikler de var. Oyun performansı açısından bakarsak, DirectStorage gibi yenilikler sayesinde oyun deneyimin daha akıcı olabilir. Ancak, bazı eski oyunlarda küçük uyumluluk sorunları yaşayabilirsin; yine de yeni oyunların çoğu çok iyi çalışıyor.

Geçiş yapmadan önce, tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olmanı öneririm. Eğer Windows 10'daki performansından memnunsan, muhtemelen Windows 11’de de benzer bir deneyim alırsın. Tabii ki, yeni arayüze alışmak biraz zaman alabilir. :)
Son olarak, yedek almayı unutmamalısın :) Her şey yolunda giderse, yeni özellikleri denemek çok keyifli olacaktır. Umarım istediğin gibi olur. :)

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Aklını mı kaçırdın sen? windows enterprise kullanmak varken böyle içeriğini bilmediğin modifiye edilmiş işletim sistemi kullanmak mı? farkında olmadığın backdoorlar hayırlı olsun diyelim o zaman
Tiny11 Builder ve MicroWin tamamen açık kaynak kodlu yazılımlar. Windows Enterprise'dand aha güvenilirler.

İçeriği bilinmeyen ve backdoorlu dediğin MicroWin'in yaratıcısı teknoloji dünyasında tanınmış kişilerden birisi, Chris Titus. Linus Tech Tips dahi bu adamı biliyorlar. Tiny11 Builder ise adı üstünde, iso'nuzu modlayabileceğiniz bir PowerShell kodu. İstediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.

• Hahaha
Reaksiyonlar: ghnn

Enes29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Enes Öztürk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Ekran kartı, İşlemci, Anakart, Ram, Kasa, Monitör, Klavye, mouse, Kulaklık
hocam win 11 kurdum konuyu açtığım günden beri kullanıyom 2 kere mavi ekran yedim ne kaynaklı bilmiyorum, ciddi anlamda fps artışı oldu cs 2 de 180 zor görüyodum şimdi 300 340 görüyorum, en dip 200 220 falan gördüm drop sorunu çözüldü, sisteminiz güncel ve ddr5 ise cidden öneririm

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Tıpkı Windows 10 a benziyor.

Top Bottom