emrebjk isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kule Tipi Soğutucu Sıcaklık Ölçümü ve RGB Ayarları

evet öyle uygulama varmış açtım akıllı ayar falan dedi galiba kendisi ayarladı son hızda falan çalıştırdı fanı 1765205008 Rdr 2 açtım şuan deneyeceğim sağol yardımın için @Arslan448
  2. E

Msi kanka anakartım 1765204670 İdeali kaç olmalı
  3. E

Evet arkadaşımda dedi aynısını sıcaklık değerleri nasıl olmalı nereden bakacağım 1765204460 Bence onlar kalsın kanka göz almamış olur böyle sıcaklık değerlerine nereden bakacağım termal macunu güzel yaptım ama tereddüt var içimde
  4. E

MSI PRO H610M-E DDR5 INTEL H610 Anakart modeli bu böyle iki adet soket var
  5. E

Arkadaşlar gamepower kule tipi soğutucu taktım fakat rgb aydınlatmayı nasıl yapacağım bilmiyorum bide sıcaklık değerini nasıl ölçebilirim
  6. E

Ekran Gidip Gelme Problemi

hocam sorun çözüldü ekran kartının nvidia yerini tam oturtamamışım şuan bir problem yok fakat rgb ışıklandırmayı yapamadım bide sıcaklık testini nasıl kontrol edeceğim
  7. E

Hocam ben çok sıktım biraz vidayı Cpu fan soketine taktım fanıda 1765201568 Çıt çıt diye ses geldi sıkarken 1765201669 Hocam böyle
  8. E

Hocam ettim hepsini kontrol bilgisayar matrix filmindeki gibi değişik şeyler iniyor ekrandan 1765201211 Ekran kartında sorun yoktur değil mi öyle olsa ekran hiç gelmezdi galibs 1765201232 Termal macunu az sürmüş olabilirmiyim ?
  9. E

yardımcı olursanız çok sevinirim
  10. E

Arkadaşlar merhaba kule tipi hava soğutma almıştım taktım fakat ekran gelip gidiyor sizce neyin başını yemiş olabilirim
  11. E

CS:GO Müzik Kiti Seçiminde Yardım

Buldum bi tane 1.86 ya gece 2.10 du
  12. E

Benim amacım işte sadece müzik çalsın yeter gibisinden ya sayıyla bi işim olmayacak sadece müzik çalsın eli kazandırınca sjsjsjsj
  13. E

O zaman 2 dolarlık olanı alayım değil mi 1763196771 O 2 dolarlık olanda gene çalar değil mi müzik rountta el kazandırınca
  14. E

Arkadaşlar merhaba cs go için müzik kiti alacağım fakat iki tane seçenek var bunların arasında ne fark var bilen yardımcı olabilirmi teşekkürler şimdiden birisi 2 dolar startrak yazan 5 dolar neden böyle
  15. E

Asus Monitör Satış Fiyatı Hakkında Yardım

o nokta kadar olan şey için ne yazmalıyım açıklamada
Geri