emrede00 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Öneri Router önerisi OpenWRT veya SQM kendi fw destekli

arkadaslar 1gbps down 50 up internetim var mr70x diye router aldım openwrt kurdum her ayarını yaptım dün gece 7'ye kadar ama bufferbloat sorunu düzelmiyor upload + 0ms oluyor ama download olmuyor 30 ms'lerde geziyor AI ile muhabbet ettik dedi ki işlemcisi güçsüz falan bunla olmaz başka bir şey...
  2. E

M-GAME SOLO MİXER 1634₺

cok buyuk indirim la neye yarıyor bu iyi midir? sound blaster diye bir şey vardı ondan iyi midir bu
  3. E

Kart Önerisi (17 Yaş)

neden çıkartamadınız
  4. E

Yardım TÜM OYUNLARDAN ÇOK SIKILIYORUM NE YAPICAM

fortnite başla boşluğa düşmüştüm bende fortnite oynuyordum bazen ama çok sağlam adamlar denk geliyordu oldugum icin sarmıyordu sonra oyuna yoğunlaştım geliştim vs. gercekten uzun zamandır adam vurunca zevkten 4 köşe oldugum oyunlardan biri yani o build fight'a giriyorsun 1dk boyunca...
  5. E

İNTEL B580 EKRANDA KARINCALAMALAR OLUYOR SİZCE AİDE EDİLMELİ Mİ

bendede vardı aynı sıkıntı aynı kartta HDR kapat düzeliyor
  6. E

Scyrox v8 alınır mı?

yorumu napcan babus wraithi bosver onlar kesinlikle iade almıyorlar cok gıcık adamlar ithalat mal olduğu için almıyorlar iade amazondan 1 tane bile yorumu yoksa önemli değil ki amazon var arada direkt koşulsuz iade yapabiliyorsun ya
  7. E

Scyrox v8 alınır mı?

yok bu çıktığından beri bu civarlarda inmez fiyatı artmazda bence ama artadabilir yani artma ihtimali var inme ihtimali yok diyeyim kampanya ile taktik ile kupon ile vs belki iner veya bazı satıcılarda iner fiyatı belki ama diğer türlü genel anlamda inmez 1762037702 kargo hariç en ucuz...
  8. E

Scyrox v8 alınır mı?

[H3 id='alnr']alınır[/H3]
  9. E

Papara parama ne olacak

razer gold alabiliyorsan al bozdur %80 85 orandan
  10. E

RX 9070XT Ryzen 5 7500F Fps drop (Servis süreci başladı)

benimki tanıdıktı böyle biraz daha boş kimse olmayan bir yere ama sistemi iyi olan yere götürsen okul saatlerinde 200 300. versen yaparlar bence dene babus yanında goturme git söyle ilk başta rica et kabul ederler bence ya 1761738961 ama ekran kartım bozuk deme bozuk kart takarsan bizim...
  11. E

kanka bence benim dedigim muhbbeti yap ekran kartını cıkart 5 dk git bi internet kafede oyunu hem adamların kendi kartıyla dene hemde sonrada kendi kartınla ddu ile temizliyp tekrar driver yükleyip dene senin kartı takınca takılmalar oluyorsa adamların kartında olmiyip ya kartta bir şey olabilir...
  12. E

720p bile olsa 7500f ile darboğaz olmayacaktı önemli bir miktarda darboğaz olmayacaktı daha doğrusu darboğaz 9950x3d bile taksa oyununa bağlı şekilde olur darboğaz dediğimiz zımbırtı izle babusum bunu anlatmış adam 1761666082 bi internet kafeye gidip 100 200 lira birsey verip oradaki pclere...
  13. E

kanka sen şey yap fpsini limitle power limitin eskisi gibi kalsın fpsini normalde aldığın avg fpsten bi 10 fps falan düşük gir oyununa göre tabi o zaman bak birde düzelmesi lazım ya aslında ssd'de problem olabilir evet ramden sanmıyorum ama 1761642699 gerçi böyle muhabbetlere girmeden stutter...
  14. E

biliyorum babus zaten o darbogaz diyen arkadaşla blur gecmistim takılmalar oyunda mı oluyor sadece yoksa video izlerken vs hep mi oluyor 1440p alıp dener misin 4k yüksek kacmıs olabilir veya gpu kullanımını %95 ile sınırla %100 kullanımdan takılma yaşanıyor olabilir kareleri yetiştiremiyor gpu
Geri