emrede00 isimli üyenin son içerikleri

1. E

3-4 anakart arasında kaldım yardım

rog strix olan peki güzel aslında ama en altta siyah bi kaç şey var onları boyamak veya beyaz bantlamak gerekicek dolmayanları
  2. E

ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

hepsi aynı ram aynı modul dostum etiket basıp dış plate'i değişiyor xpg lexar şu bu aynı şey içindeki modulu hynix uretiyor 1766731312 şuanki ram fiyatlarından ucuz olacak biraz daha ama eski fiyatlardan çok daha pahalı olacak yinede
  3. E

Wraith garantisi nasıl?

babus garantinin bi anlamı yok zaten garanti dısı olsa ne olacak
  4. E

3-4 anakart arasında kaldım yardım

arkadaslar selam beyaz sistem topluyorum şu üç anakart arasında kaldım hangisi sizce veya önereceğiniz farklı beyaz anakart var mı https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-B850-EAGLE-ICE-LGA1851/dp/B0F4HH1J7D?th=1 10k kampanyayla 500TL iade alabiliyoruz 9.5k'ya geliyor fiyatı wifi 7'li model bu...
  5. E

Wraith garantisi nasıl?

sallayınca gelen ses alt dpi tuşundan olabilir mi orayı tutarak salla bi olmadı içini aç bataryası çıkmıştır çok sallanırsa içindekileri de zarar verebilir skatesleri guzel sök yoksa geri kullanamazsın başka alırsın 1766673883 beyler mouse falan alacaklar sakin olsun alacaklar alsın yani çok...
  6. E

Yardım 4x16gb ram mi 2x16 mi

babus keşke alsaydım ya şimdi o iki ramle tum sistemi değişebilirdim :D
  7. E

Yardım B850 vs b870 anakart

a620 bile kaldırıyor 7800x3d rahatca
  8. E

Yardım B850 vs b870 anakart

Babus oyun oynicaksan 6k'lık bir anakart bile alsan ekrankartının vs pcie durumuna uygun olduğu sürece BU ANAKARTLA arasında 1 fps fark etmicek sağlam oc yapmicaksan denemiceksen birşeyler biosda vakit geçirmiceksen bu anakart sana 1 fps bile fazla sağlamayacak
  9. E

30 33k sistem önerisi

ozaman 9060xt 5060 falan bosuna almayın yani 2. el 4060 veya 5050 alın temiz 2. el işlemci alın 2. el ram alın geri kalanını 0 alırsınız işlemci olarak 7500f alır anakart https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6HWG5K3 ramler cok sacma fiyatlarda tum planlari bozdu o ya 2. el tarafinda bulabilirseniz...
  10. E

30 33k sistem önerisi

yani valo cs fortnite r6 vs çıkmayan arada başka oyun denk gelirse ona girecekse arkadasın fps odaklı toplayın bosuna ek kartına basmayın tum butceyi
  11. E

30 33k sistem önerisi

arkadasın ne oyun oynuyor babus ağırlıklı olarak
  12. E

Yardım Scyrox V6 Dongle Kaybettim yardım

freestyle olanın yan tuşları yok ama haberin olsun birde dongle'dan hz dpi vs herşeyi ayarlayabildigin icin bir tık pahali fiyatı ama bence hak ediyor ama ithalat şu bu değil sonucta kendi ürünleri daha uygundan satabilirlerdi düz 3k olsa çok iyi olurdu
  13. E

temizlemiyorum babus dısını siliyorum tek arada birde elin terliyorsa deliklerin olduğu kısmın içi siyah siyah elimin kirleriyle doluyor siyah siyah kürdanla temizliyorum arada ama bence alma ya valla alma wraith w1 bak çok iyi fiyatı ve dongle'ı var özellikler zaten ust seviye ilk dafa bi...
  14. E

fortnite oynamıyorsan al babus ama fornite'da çok az bi çift tıklama sorunu oluyor bende suanda tilt etti 1-2 haftadır scyrox'u kullanıyorum wraith w1 alicam optik switch olmaması tek eksisi r5 ultra'nın
  15. E

buzdolabının içinde buldum ya babjs dongle'ı
Geri