emrede00 isimli üyenin son içerikleri

1. E

İntel kartlara xess mfg geldi

xess 3 destekli oyun yok pcde tlou 2'de denedim ama xess var ama xess3 yok yeni oldugundan
  2. E

galiba xess desteklemeyen oyunlarda calısmıyor losless scaling gibi düşünmüştüm ben oyle değil sanıırm
  3. E

cokta guzel bir ozellik değil ki yani gordugun kare artıyor ama input lag dusmuyor artıyor 1771244646 denicem simdi
  4. E

beyler bugun gelen driver guncellemesiyle xess mfg geldi nvidia mfg mfg diyordunuz sahte kareler acaba nvidiayla ortak falan mı yaptı bunlar + işin guzel yanı oyun içinden vs ugrasmana oyunun destegi olmasına gerek yok direkt driverdan losless scaling gibi açabiliyorsun ozelligi
  5. E

Yeni başlayan için gitar önerisi

ALMA BABUUS YA 15'E ALDIM Bİ TANE COKTA HEVESLİ ALDİM DİĞERLERİ GİBİ ATRMİCAM KENARA OGRENECEM DEDİM AMA YOK YANI OLMUYOR BEN BECEREMEDIM SAHSEN ALACAKSAN 1-2KLIK BİRSEY AL EN KOTU KOYARSIN KENARA FAZLA PAREA VERME
  6. E

Yardım 8000 TL'ye kadar oyuncu koltuğu tavsiyesi

ergonomisi kotu rahat değil ilk haftadan sonra rahat gelmiyor hiç bel kısmı bilmiyorum + kolçaklar yeterince aşağı inmiyor masaya çarpıyor bu yüzden yeterince koltuguda yükseltemiyorsun sonra sokmek gerekiyor o zamanda elini koyabilecegin bi kısım olmuyor vs vs kısaca yok guzel değil ya 8 veren...
  7. E

2k ve altına wireless kulaklık önerisi

b-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1167182972.html en mantıklısı
  8. İntel Arc A750 LIMITED EDITION

Comment by 'emrede00' on the classified ad 'İntel Arc A750 LIMITED EDITION'

abartma babus sende goruntu yırtılması vs o karta ozeldir veya diğer parçalarında - yazılımda bi sıkıntı vardır tum arc a750 kartlarda sıkıntı var demek dogru değil
  9. E

Oyun Projem - Depth of Space

genel anlamda oyunda ışıklandırmaya ve iconlara arayüze biraz daha çalışırsanız cok iyi olur bence hocam nasıl diyeyim internet kafe simulatordeki gibi biraz grafikler vb.
  10. E

ATK Hex80 mi WLmouse Ying75 mi

[H3 id='Ying75']Ying75[/H3]
  11. E

Öneri 2.el hangi ekran kartı tercih edilmeli

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-arc-b580-ekran-karti-1296379086/detay https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-arc-b580-limited-edition-12gb-kapali-kutu-ekran-karti-1299955166/detay biri 2. el...
  12. E

a750 o paraya alınmaz zaten babus evet dediginde olabilir
  13. E

uzun zamandır ilanı duranlara yaz babus de işte hakkı bu fiyat değil bu kartın yap 9k alayım öğrenciyim cart curt ayarlarsın bence
  14. E

arc b580 bulursan o fiyata daha iyi performans veriyordu yanlıs hatırlamıyorsakm
Geri