arkadaslar 1gbps down 50 up internetim var mr70x diye router aldım openwrt kurdum her ayarını yaptım dün gece 7'ye kadar ama bufferbloat sorunu düzelmiyor upload + 0ms oluyor ama download olmuyor 30 ms'lerde geziyor AI ile muhabbet ettik dedi ki işlemcisi güçsüz falan bunla olmaz başka bir şey...
fortnite başla boşluğa düşmüştüm bende fortnite oynuyordum bazen ama çok sağlam adamlar denk geliyordu oldugum icin sarmıyordu sonra oyuna yoğunlaştım geliştim vs. gercekten uzun zamandır adam vurunca zevkten 4 köşe oldugum oyunlardan biri yani o build fight'a giriyorsun 1dk boyunca...
yorumu napcan babus wraithi bosver onlar kesinlikle iade almıyorlar cok gıcık adamlar ithalat mal olduğu için almıyorlar iade amazondan 1 tane bile yorumu yoksa önemli değil ki amazon var arada direkt koşulsuz iade yapabiliyorsun ya
yok bu çıktığından beri bu civarlarda inmez fiyatı artmazda bence ama artadabilir yani artma ihtimali var inme ihtimali yok diyeyim kampanya ile taktik ile kupon ile vs belki iner veya bazı satıcılarda iner fiyatı belki ama diğer türlü genel anlamda inmez
1762037702
kargo hariç en ucuz...
benimki tanıdıktı böyle biraz daha boş kimse olmayan bir yere ama sistemi iyi olan yere götürsen okul saatlerinde 200 300. versen yaparlar bence dene babus yanında goturme git söyle ilk başta rica et kabul ederler bence ya
1761738961
ama ekran kartım bozuk deme bozuk kart takarsan bizim...
kanka bence benim dedigim muhbbeti yap ekran kartını cıkart 5 dk git bi internet kafede oyunu hem adamların kendi kartıyla dene hemde sonrada kendi kartınla ddu ile temizliyp tekrar driver yükleyip dene senin kartı takınca takılmalar oluyorsa adamların kartında olmiyip ya kartta bir şey olabilir...
720p bile olsa 7500f ile darboğaz olmayacaktı önemli bir miktarda darboğaz olmayacaktı daha doğrusu darboğaz 9950x3d bile taksa oyununa bağlı şekilde olur darboğaz dediğimiz zımbırtı
izle babusum bunu anlatmış adam
1761666082
bi internet kafeye gidip 100 200 lira birsey verip oradaki pclere...
kanka sen şey yap fpsini limitle power limitin eskisi gibi kalsın fpsini normalde aldığın avg fpsten bi 10 fps falan düşük gir oyununa göre tabi o zaman bak birde düzelmesi lazım ya aslında ssd'de problem olabilir evet ramden sanmıyorum ama
1761642699
gerçi böyle muhabbetlere girmeden stutter...
biliyorum babus zaten o darbogaz diyen arkadaşla blur gecmistim takılmalar oyunda mı oluyor sadece yoksa video izlerken vs hep mi oluyor 1440p alıp dener misin 4k yüksek kacmıs olabilir veya gpu kullanımını %95 ile sınırla %100 kullanımdan takılma yaşanıyor olabilir kareleri yetiştiremiyor gpu