EmreDiamond isimli üyenin son içerikleri

1. E

Türk Telekom TTNET Bağlantı Kopma Ve Düşük Hız Sorunu

Hat değeri ve internet hızları bu şekilde, port değişikliği yaptılar sanırım, çünkü hatta başka hiçbir işlem yapılmadı, arza ekibi gelmeden önce Download (gerçek hız 41440kbps, ulaşılabilir hız 49771kbps'ydi), şimdi Download (gerçek hız 16381 kbps, ulaşılabilir hız 29771 kbps'ye) düştü.
  2. E

Türk Telekom TTNET Bağlantı Kopma Ve Düşük Hız Sorunu

Donanım Arşivi Forum kullanıcıları öncelikle merhaba, Yaklaşık 2 hafta önce TTNET internet abonesi oldum, altyapı 50 mbps türk telekom hipernet destekliyor diye 50 mbps paket satın aldım, VDSL2 altyapı mevcut, VDSL olduğu için elbette kayıplar olacağını biliyordum. İnternet bağlandığı ilk 1 2...
  3. E

Riot Hesabım Çalındı Nasıl Geri Alabilirim?

Bilgisayarımdaki bir virüs yüzünden, E posta adresimi ele geçirip Riot hesabımı çalmışlar, e posta ve şifresini de değiştirmişler. E postamı kurtardım bilgisayarımı temizledim ancak Riot hesabına şu anda hiçbir erişimim yok. Riot'a bilet gönderdim sordukları tüm soruları doğru bir biçimde...
  4. E

Windows yavaşlama sorunu

Donanım Arşivi Forum kullanıcıları öncelikle selamlar, Lenovo İdeapad Gaming 3 16ARH7 •Rtx 3050Tİ 95w •16GB DDR5 4800Mhz •Ryzen 5 6800H •Circual 500GB m2 4000mbs/3800mbs laptop sahibiyim, cihaz ilk kurulumda canavar gibi çalışıyordu, Valorant 250 300 fps, After Effect de falan sıkıntısız...
  5. E

Lenovo Laptop Sürekli Olarak Kitleniyor, Mavi Ekran Veriyor

bataryası gömülü model, biz bu bilgisayarı ssd değiştirmek için içini açmıştık, ssd nin üzerinde lenevonun garanti kağıdı vardı yırtılmış ondan kaynaklı garanti kapsamından sıkıntı çıkar mı?
  6. E

Lenovo Laptop Sürekli Olarak Kitleniyor, Mavi Ekran Veriyor

Donanım Arşivi forum kullanıcıları merhaba, İş için laptop almıştım fakat aldığım günden beri donmaya, kitlenmelere başladı. Problem bilgisayarın aniden program ve yük fark etmeksizin kendiliğinden donması veya mavi ekran vermesi, laptop açılırken dahi donabiliyor, oyunlarda herhangi bir...
  7. E

Laptop Donuyor, Günlük Kullanımda Bile Mavi Ekran Veriyor

hocam kesin bişey söyleyemem şu anda veya şu programda yapıyor diyemeyeceğim ne zaman yapacağı belli olmuyor, mesela masaüstünde 1 saat boş bırakıyorum laptopa tekrar döndüğümde yine donmuş ya da mavi ekran vermiş oluyor, program açarken donduğu olmadı hiç, programı kullanmaya başlıyorsun ne...
  8. E

Laptop Donuyor, Günlük Kullanımda Bile Mavi Ekran Veriyor

Donanım Arşivi Forum Kullanıcıları Merhaba, Lenevo İdepad Gaming 16ARH7 RTX3050ti rayzen 5 6600h işlemcili laptop var, aldığından beri arada donmalar oluyordu PC kitleniyordu bekleyince ya kendi düzeliyordu ya da yeniden başlatıyordum, son zamanlarda işin iyice tadı kaçtı, bilgisayarda saatlerce...
  9. E

Nvdia Ekran Kartına Vram Paylaşılır Mı?

Donanım Arşivi kullanıcıları merhaba; Arkadaşlar elimde RTX 3050Tİ 95Watt 4GB Vram'e sahip bir laptop var, düşük grafikli oyunlarda bile ekran kartını tam olarak kullanmamasına rağmen Vram kapasitesi 4GB belleğin tamamına ulaşıyor, kısaca hiçbir oyundan tam performans alamadığımı düşünüyorum...
  10. E

25 000TL’ye Grafik Tasarım İçin Laptop Önerisi

başka önerileriniz var mı hocam, Acer modelinin satıcısı ile iletişime geçtim garantisi bitmiş ve 2 sene boyunca hiç bakım yapılmamış, üstelik garantisi bitti diye ram yükseltmesine gidilmiş yorgun bir cihaz satın almak istemiyorum, beni uzun vadede yaklaşık 3 4 sene kullanabileceğim bi cihaz...
  11. E

25 000TL’ye Grafik Tasarım İçin Laptop Önerisi

Donanım Arşivi Forum Kullanıcıları Merhaba, Özel idarede kamuda stajyerlik yapıyorum, yatırım ve inşaat bölümünde proje modellemeleri bana düşüyor, idecat ve autocad vb. programlarla çalışıyoruz, hem iş öğrenebilmek hem de stajım bittikten sonra üniversitede kullanabileceğim güçlü fiyat...
Geri