evet hocam tekrardan rdr 2 ye girdim ve evet kart yüzde 99 ile çalışıyor genellikle işlemci konusunda bazı problemlerim var onları da termal macun yeni bir...
hali hazırda bi ayarım vardı memnun olduğum onu yapacaktım uygulamaya girdim önceden yaptığım ayarında fotosunu almıştım ona da baktım ve farkettim ki zaten...
Hocam onu baya yaptım da ara sıra bişeyler oluyor ve amd den bildirim geliyor beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle ayarlar sıfırlandı tarzı bişey...
Arkadaşlar ultra ayarlarda rdr 2 oynuyorum ve sıcaklık değerlerinin fotoğrafını bırakıyorum ultra değilde tüm ayarları yüksek yapınca su olmayan yerlerde...
Hocam klima takıldı bugün oturma odasına bende baya oyun filan girdim takıldım 2 saat civarı oyun oynadım ultra ayarlarda 1080 p deydi sürekli ayarlar rdr2...
İşlemci 75 80 derece arası gidip geliyor pek yukarıya çıkmıyor işlemciye fan eğrisi ayarı yapmadım
1754070996
Hocam benim ekran kartı xfx RX 7800 XT...
1754066506
Sonuçlar bu şekilde fakat oyuna girip FPS limitini kaldırınca ekran kartı sıcaklığı 86 87 yi buluyor ve fan eğrisini 85 derecede %100 fan hızına...
Sistemin temiz olduğunu eniştem söyledi ve o söylediği için içim çok rahat çünkü o baya bi anlıyor PC den donanım veya yazılımsal olarak biliyor baya ve...
Arkadaşlar yeni bir ikinci el temiz sistem aldım ve henüz monitör almadım bu yüzden TV üzerinden test ediyorum 2 gündür . ilk gün ultra ayarlara çekerek...
Son gelen pubg mobile güncellemesinden sonra oyundayken önceden medya ve hoparlör sesi vardı şuan sadece medya sesi var hoparlör yok bundan dolayı yankı...
Zaten onu yarın deneyecektim de şimdi meraktan denedim sadece güç verdim ve vazgeçtim reis korkmaya başladım daha başına oturmadan bozarsam yenisini alacak...
Hocam
Hocam beni korkutan şey fanların durması değil PSU rampage 850 watt 80 plus Gold sertifikalı PSU 80 plus Gold sertifikası olduğu için korkum az ama...