Arkadaşlar merhaba 2. El bir pc alıcam ama arkadaş şehirdışındaymış ailesinin yanındaymış pc ailesi de anlamıyor normal olarak benim bu pcnin işlemcinin neslini öğrenmem gerekiyor arkadaş i5 işlemci yazmış anakart modeli de fotoğraftan seçilmiyor ne kadar baktıysam , m2 ssd de mevcut olduğu için...
Arkadaşım izmirde oturuyor ben antalyada 27 inch 240hz samsung model bir monitör kargolaması lazım bana ama sorun şu 2.el aldığı için herhangi bir şekilde kutusu ya da içindeki süngerler vs bulunmuyor onlar olmadan da kargolarsak (patpata vs sarıp) kırılacağından eminiz daha önce tecrübesi olan...
Beyler yardım lazım 2x4 toplam 8gb aynı model ramim var normal kullanıyodum ama biosu f5 yaparak defaulta getirdim ondan sonra 8gb ramimin sadece 3.90gbını kullanabilir oldum sebebini bilmiyorum işlemcimin apu olduğunu biliyorum ama 1050ti ekran kartıyla kullanıyorum apuya hiç ram vermiyorum...
Beyler acil yardım ikinci el anakart aldım pcye taktım formatladım hddyi falan ama kulaklığı görmüyor anakartın jak girişi mi bozuk acaba 2 kere format attım driverdan dolayı da olamaz kulaklık işatetine tıkladığımda böyle oluyor yardımcı olucak var mı lütfen ona göre geri iade edicem
Merhabalar arkadaşımın evinde internet olmadığı için gta5i benim eve gelip indiricek epic gamesten indirdiğim orijinal gta5im var epic gamesi internetsiz açmıyor maalesef denedim ama olmadı bendeki bu gta5i cracka çevirebilir miyim internetten son sürüm crack indirsem ?
Asus Rx570 ekran kartı kullanıyorum 2 3 gün önce bilgisayar kapandı kendi kendine. açınca wattman hatası verdi ekran gidip geliyor ısınınca daha önce karşılaşıp çözen var mıdır
2gün önce oyun oynarken ekran gidip gelmeye başladı sonra biraz kurcaladım furmark vs yaptım ısınınca ekran gidiyor geliyor oyunu kapatınca kart soğuduğu için normale dönüyor ama ısınmadan oynayaniliyorum bazı oyunlarda. Furmak testi yaptım belli bi dereceyi geçince ekrana görüntüyü vermiyor ama...
Dün evimde internet oladığı için format atmaya ssdmi arkadaşıma götürdüm biraz uğraştırdı ama format attık sonra eve geldim ve kendi pcme takınca böyle bir hata çıkıyor ve bu şekilde takılı kalıyor
İnternetten araştırdım bazı çözümler buldum yaptım ama olmadı.(usbleri çıkarıp takmak , sata...