emresanda isimli üyenin son içerikleri

1. emresanda

Desteğinize İhtiyacım Var , Düşüncelerinizi belirtin dostlar !

Sürekli 2. el al/sat yapan kişiler daha bilgilidir fakat ben 2. el kulaklık alınmasını tavsiye etmiyorum. Pandemi zamanına kadar hep F/P kablolu kulaklıklar kullanıyordum. Artık üst seviye bir kulaklık kullanmak istiyordum. Yakın bir arkadaşımdan aynı senin attığın ürün gibi çiziği olmayan...
  2. emresanda

Çözüldü✓ Soundbar Speaker önerilerinizi bekliyorum.

Hocam bir sorun yokmuş yahu :D Ürünün üzerindeki tuşlardan en yukarıdakine 3-5 saniye basılı tutmak gerekiyormuş ilk başta. Ses kalitesi tatmin edici F/P ürün.
  3. emresanda

Hocam merhaba. Ben ürünü satın aldım geldi ve bağlantısını yaptım. Ses ayarlarında AUX'a taktığımda görünüyor ön hoparlör olarak kaydettim fakat güç bağlantısı zaten bağlı, kumandasına kutusundan çıkan pilide taktım. Kumandasındaki tuşlardan veya ürünün üzerindeki yan tuşlardan hiçbir şekilde...
  4. emresanda

Yardım Corsair Virtuoso SE terletmeyen kulak pedi?

https://www.amazon.com.tr/Virtuoso-Kablosuz-Kulakl%C4%B1klar-Kulakl%C4%B1klar%C4%B1-Par%C3%A7alar%C4%B1/dp/B09BFKDLRL Bu ürünü 2-3 yıldır kullanmaktayım. Ped değişimi yapmak isteyen gözü kapalı alabilir. Hava alan ve terletmeyen bir yapısı var. Yaz/kış rahat kullanım sunuyor.
  5. emresanda

Yardım Kulakiçi Bluetooth Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Sporda ve evde müzik dinlerken kullanabileceğim ses kalitesi ve bassları tatmin edici ve en önemlisi kulaktan kolay düşmeyen bir yapısı olan kulakiçi bluetooth kulaklık arıyorum. F/P olabilir, bir tık üst segment olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. NOT: Samsung S25 FE...
  6. emresanda

🔥İndirim Çift Köfte Burger + Patates + İçecek 250TL Migros Yemek

Köftesi lastik gibi, soya yemeyin, parayı yerim daha iyi.
  7. emresanda

Yardım Corsair mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum.

Ak35i V3 fenaymış be brom :)
  8. emresanda

Çok teşekkür ederim hocam. Genel olarak ürün yorumları da iyi gibi. F/P tavsiye ediliyor. Bakalım bir masa işini çözeyim bu markaya biraz bakıp sipariş verebilirim. Masa sıkıntısı yaşıyorum :D Çekmeceliler çok pahalı.
  9. emresanda

Kaliteli ve uzun yıllar ihtiyacımı giderebilecek bir ürün olursa 10K ya kadar çıkabilirim. Tam boy olması yani numlock'lu olması iyi olur buna alıştım çünkü. Birde mümkün olursa rahat bir bilek desteği olması :)
  10. emresanda

Önerileriniz nedir hocam?
  11. emresanda

Herkese merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda kullanabileceğim Soundbar Speaker arıyorum. Kaliteli bir ses deneyimi sunan, F/P veya bir tık üst seviyede bir ürün alabilirim. Ergonomik ve şık görünmesini tercih ederim. RGB modunun olması şart değil sade siyah olması benim için yeterli.
  12. emresanda

Herkese merhaba arkadaşlar. Aktif olarak CORSAIR K55 RGB PRO kullanmaktayım. Yaklaşık 2 yıl önce aldım ve o tarihte ihtiyacımın olduğu zaman aralığında stoklarda Corsair mekanik klavye sıkıntısı vardı. O yüzden mecburen bu klavyeyi aldım fakat artık mekanik ve daha güncel bir klavye kullanmak...
  13. emresanda

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

Hocam ben alırken rezalet bir monitörden geçmiştim. O yüzden eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Çok memnunum. Görüntü kalitesi ve renkleri, kavisli ve geniş olması, çerçevesinin arkasındaki aydınlatması ve ayaklarının taş gibi sağlam olması beni tatmin ediyor. Fakat bugün monitör alalım desen...
  14. emresanda

Yardım Monitör askı aparatı önerilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba arkadaşlar. MSI 34" OPTIX MAG342CQR monitör kullanmaktayım. Kavisli ve biraz ağır bir monitör. Ayakları uzun olduğundan masada çok yer kaplıyor ve rahat edemiyorum. Bu monitörü sağlam bir şekilde tutacak istediğim gibi hareket ettirebileceğim, istediğim pozisyona getirdiğimde...
  15. emresanda

Riot client ve lol açılmıyor

PC'nin tarihini 2 gün geri al açılıyor sorunsuz.
Geri