Beyler PMYO Polis meslek yüksekokullarını çok istiyorum ve benim daha temelim bile dügzün değil geçen sene bi MSÜ ye gireyim dedim öylesine 195 aldım PMYO için 260 puan almam gerekiyor şurada son 4 ay kaldı sınava nereden başlayayım tavsiyeleriniz neler video linkleri, test veya kitap öneriniz...
patronuma laf edersem işimden olurum ki acele et diyen patronum değil senin gibi adi insanlar
1770919474
ayna cezası saçma her türlü haklıyım ayna konusunda
SULH CEZA HÂKİMLİĞİ’NE
(… NÖBETÇİ)
İTİRAZ EDEN (ŞÜPHELİ):
Ad Soyad: Emre Çetin
T.C. Kimlik No: …………………
Adres: ………………………………………
Telefon: …………………
KONU: Trafik idari para cezasına ve ceza puanına ilişkin itirazımdır.
AÇIKLAMALAR:
…/…/2026 tarihinde tarafıma, Antalya ili Döşemealtı ilçesinde yapılan...
ekmek parası dakika başı kırmızı ışık her ışıkta dursam günü 15 paketle bitiririm
1770919139
kırmızı ışığa bişey demiyorum zaten o konuda sizin gibi siparişim nerde kaldı diyen insanlara paketini yetiştirmeye çalışıyordum
1770919211
motordaydım kanka kuryelik yapıyorum dedim ya
sizin gibiler siparişim nerde kaldı diye azarlamazs bizi kimse trafik kurallarına aykırı bir şey yapmaz
1770916260
napiyim motor yok mu edeyim kaza yaptığım gibi mecbur çıkıcam trafiğe
bilen anlayan veya yaşayan birisi varsa öyle konuşsun lütfen rica ediyorum.
motor ehliyetim var araba ehliyeti almak için kuryelik yapıyordum stajyer sürücüyüm bu arada ramak kalmıştı stajyerliğimin bitmesine araba ehliyetini aldım zar zor daha 3 gün olmadan kırmızı ışıktan geçtim yunus polis...
shopiere ürün koydum o kadar reklama rağmen sadece 1 kişi aldı letgoda ve instagramda airpods ve saat satmaya çalışıyorum binlerce kişi erişiyor ancak mesaj atıp bidaha bakmıyorlar anlamadım ben bu işi