ben şu şekilde ücretsiz kullanıyorum: İlk olarak, hizmeti denemek için bir aylık ücretsiz abonelik alıyorum. Daha sonra kartı kapatıyorum ve bir ay sonunda ücret çekemiyor. İki hafta daha bekleyip, tekrar ücretsiz bir aylık abonelik almak istediğimde yeniden ücretsiz kullanabiliyorum.
evet hatta şuanda 1700tl olmuş olması lazım ama bu çokta önemli değil almak istediğin ürünleri sepete ekle daha sonra sepet tutarını 1.7k yapacak pahalı ürünleri ekleyip sipariş geç en son gereksiz ürünleri iptal edip vergi ücreti ile beraber ücret iadesi alabilirsin
herhangi bir marangoza gidip 30mmlik mdf alıp birde bu masa ayaklarından 5 tane alsın mı aslında sağlam güzel bir masan olmuş olur
1720285334
tabi bütçeni bir tık daha arttırabilirsen ahşap panelden de yapabilirsin
bu indirimler çok güzel ama şu insafsız aliexpress bi sipariş geçmeme izin verse çok daha iyi olucak kaç tane yeni , eski (2,3 yıllık) hesaplar ile denediysem hepsinde ödemeyi kabul etmeyip itiraz etmemi istiyor denemediğim banka kalmadı desem yeridir
soğutucuda bulunan fanları kontrol etmek için bu tarz çoklayıcılar almalısınız 1. ürün 2. ürün ama bu çoklayıcları kullabilmek için ise anakartta 3 pinli bir argb led soketi olması lazım
1719058829
birde anakartınızda yeterli fan soketi yok ise ürün bu tarz bir çoklayıcı ile 1 adet fan...