ENES KARA 404 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bilgisayarım Ne Kadar Eder Sizce?

Sistem fiyatları daha da artmadan kendi sistemimi satıp bir üst sisteme mi geçsem diye düşünüyorum. Anakart: ASUS PRIME H610M-K ARGB 5600MHz DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart Ram: Crucial 32GB (2x16GB) Pro DDR5 5600MHz CL46 1.1V PC Ram İşlemci: Intel Core i5 14400F Soket 1700...
  2. E

Yardım HYPERX CLOUD III SAĞ KULAKLIKTAN ARA ARA SES KESİLMESİ

Aynen öyle kullanıyorum bende ama fps oyunlarında özellikle git gel oluyor çok can sıkıcı
  3. E

Ama bana değişim veya ürün yollayacağız vs demediler bu arada. Kesin gelir mi sence
  4. E

Benden 2 fotoğraf ve kağıda isim tarih istediler bunları attım sonra ürün değişim iade formu gibi bir şey doldurdum adres isim soyisim ulaşım bilgileri vardı sonra da bir daha yazmadı linki atan kişi bundan sonra ne oluyor bilgin var mı? Değişim iade olcak vs demedi formu doldur dedi sonrasında...
  5. E

ig den yazdım bakalım dönüş alabilecek miyim görecem. bunların wireless versiyonları nasıl acaba ?
  6. E

attığın linkte ki bot konum girince ben sohbeti kapattı :D
  7. E

Teşekkürler bende deniyim şansımı
  8. E

sorunun aynısını bende yaşıyorum ama kanıt video isterlerse ne olacak video cekip kanıtlayamıyorum kafama takınca ve özellikle fps oyunlarında oluyor
  9. E

Amazon Depodan Klavye

teşekkürler sanırım en doğrusu dediğiniz gibi
  10. E

Amazon Depodan Klavye

Amazon depodan Aula f75 sipariş ettim ama sıfır ile 350tl gibi bir fark var sizce mantıklı mı. Ürün kullanılmış yeni gibi diye satılıyor ve Ürün orijinal ambalajında gönderilir. Ambalaj zarar görmüş olacaktır yazıyor. Deneyimi olan var mı yardımcı olur musunuz...
  11. E

Öneri Atk Dragonfly A9 Air Switchleri Çok Mu Sert???

ATK a9 plus a sorunlu diyorlar çift tıklama bağlantıı kopması vs açıkcası korktum almadım. Hala alsam mı diye düşünüyorum. Vxe dragonfly r1 pro da bitmiş düz versiyonu alsam 40 saat sarjı var o düşündürdü derken çok arada kaldım bilginiz tavsiyeniz var mı? [H3 id=''][/H3]
  12. E

2500 TL Mouse Önerisi

Şuanki güncel versiyonunda da var mı acaba hala o sorunlar biliyor musunuz?
  13. E

Vxe R1 mi Atk A9 Plus mı?

Bugün bende bu iki Mouse arasında gittim geldim çok düşündüm ve en son hiçbirini almadım :ddd.
  14. E

2600 TL'ye Kadar Oyun Kolu Önerisi

Anladım teşekkür ederim
  15. E

2600 TL'ye Kadar Oyun Kolu Önerisi

Yapay zekaya sorunca en son tercih nova 2 lite öneriyor neden acaba 8 bit i çok övüyor
Geri