Fiyatta biraz daha çikabilirsen lg ultragear 27g640a-b al geç.Renkleri felan aşiri iyi,hoparlorude var.Benim tek - verdiğim pivot malzemesi biraz kalitesiz...
Monitör boyutu ile sens nasil etkilendi onu çözemedim psikolojiktir. Tamamen FPS odakliysa 1080p okay ama şahsen ben en azından osd menüsünden boyut...
Genellikle cs,valo,pubg,lol tarzi oyunlar oynadiğim için 1080p fazlasıyla yetiyor hocam o yüzden 2k yı iade ettim
1785498000
Arkadaşlar forumu ilk defa...
Çok sağol kardeşim.Genellikle fps oyunları oynadığım için zaten böyle düşündüm.İlerleyen zamanlarda lenovoyu yan monitör yapıp bu attiğin monitörden alabilirim
Hata olduğunu düşünmüyorum. Sen milletin 2K önermesine bakma. Tamamen kişinin kullanım senaryosuna göre değişir. Bende benzer bir sisteme sahibim bende...
Arkadaşlar merhabalar 9070XT,r5 9600x li sistemim var.Lg ultragear 27g640a-b almıştım,monitörün renkleri hoparlörü olması vs. beni aşırı tatmin etti ama...
Video yok ama yarın çekerim hocam
1781821930
Sürekli ya oyun oynarken aktif olarak hep oluyor,midemi bulandırmaya başladı 6-7 ay önce dizdim sistemi tek...