Enesd14 isimli üyenin son içerikleri

1. E

HP victus 16 laptop ekranında iz oluştu garanti kapsamın dışında kalır mı

Tamam teşekkürler. Ne kadar bir ücret almışlardı
  2. E

Klavye üzerinde bir şey varken kapağı kapatmadım. Fakat çantada bilgisayarı taşımıştım belki o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Ücret sorun değil benim korkum garanti kapsamı dışında kalması
  3. E

Daha 2-3 aylık olan ve garantisi devam eden laptopumun ekranında böyle biz iz oluştuğunu fark ettim. Düşürmedim veya herhangi bir şekilde zarar vermedim. 2 gün önce karanlık ekranlarda bu izi gördüm silmeye çalıştım ve tabii silinmedi. Bu iz ölü piksel mi veya panel kırığı mı bilmiyorum. Bazı...
  4. E

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

Hocam Hall sensör hatası laptopu aldıktan ne kadar süre sonra başladı? Ve iadeyi nasıl kabul ettiler?
  5. E

Yardım HP victus 16 s0046nt düşük fps, fan sesi ve DLSS sorunu

Formatlayip yeniden mi kurayım windowsu
  6. E

Normalde Controlde High grafik dlss kapalı rt High ta 60 FPS falan almam lazım ben 40-50 FPS alıyorum işlemci çok düşük watt çekiyor nedense. Dlss açınca da FPS aynı dlss hicbirseyi değiştirmiyor
  7. E

Hocam cinebench testi falan yapabilir misin bende multicore 15900 falan çıkıyor singlecore 1550 civarı 1742122028 Dengeli de ve performansta denedim FPS farkı yok denecek kadar az ama fan sesi çok farkediyor
  8. E

Aldım ama 44e aldım ucuz zaten
  9. E

Performans ve dengeli modda denedim zaten ama aynı değerler hep 1742109379 Ve %1 low bu kadar düşük olması normal değildir bence
  10. E

7840hs rtx 4060 Henüz 2 gün önce elime geçen yeni laptobumu kurdum herşeyi yaptım güncelledim. Cinebench r23 testi ve 3DMark Soy testi yaptım her ikisinde de olması gerekenden 1,5-2k daha düşük puan aldım. Neyse dedim birde oyunda görelim diye ekran kartını test etmek için Control oyununu...
  11. E

Gigabyte Aorus 16x 9SG Alınır mı?

Bende bu modele bakıyorumdum. Ekranı çok mu kötü? %100 srgbymis ama
  12. E

HP victus 16 s0046nt alınır mı?

300 nit 100% srgb deniyor cihaza iyi değil mi
  13. E

HP victus 16 s0046nt alınır mı?

https://app.hb.biz/dlpd54HuGcQ8 alınır mı ne derseniz ekranı çok mu kötü kalıyor acerlarin yanında?
  14. E

Gigabyte Aorus 16x 9SG Alınır mı?

Victusun hangi modelini iade ettin ve neden?
Geri