Anakartım bozuldu yeni anakarta geçtim yeni macun falan da sürdüm hazır elim değmişken Thermal Grizzly Kryonaut Extreme sistemi tekrardan aktif edebildim. Bundan öncesinde sıcaklıklar 65'i hiçbir zaman geçmedi 1 saatlik stress testinde bile. Fakat şu an boşta 44~55 arası çok garip ve...
Canlar Selamlar. Bu aşşağıda verdiğim ürünü aldım fakat sarj olmuyor bu klavye. şuan wired moddayım ama 2.4wl modunda kesinlikle klavyeyi okumuyor 2 saattir uğraşıyorum ne sarj ibaresi var ne de bir şey oynuyor yerinden. PC wl modunu tanıyor fakat kabloyu kestiğim an çıt yok klavyeden...
RGB'lerin yanması ramlerin çalıştığı anlamına gelmiyor. RAM'in bir tanesini çıkart tek slot çalıştıralım bakalım. diğerini de aynı şekilde tek slot çalıştır 2'sini de bir dene. RAM'lerden kaynaklandığını düşünmekteyim sistem çalışıp görüntü gelmiyorsa genel de RAM'ler oluyor. Zaten GPU'da sorun...
Dün hiçbir şey yoktu sabah açmamla görüntünün gelmemesi an meselesi oldu.
Dual channel ramlerimden bir tanesi çalışmıyor diğeri çalışıyor çalışmayanı single tüm slotlara taktığım halde debug ışıkları kırmızı ve turuncu şekilde asla görüntüyü vermiyor. diğer rami single taktığımda ise çalışıyor...