eneskibaroglu isimli üyenin son içerikleri

1. E

Kendim pc topladım yardım edermisiniz?

Hocam maalesef DDR5 yok iyi kartlarda, ama ben oyun için çok bir şey etkileyeceğini düşünmüyorum, tabii ki DDR5 olsa daha iyiydi ama oyun odaklı baktım en iyi kart bu şu an bu fiyata, başka bulamadım.
  2. E

En uygun bunu bulabildim; https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5600-gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-eagle-oc-16g-a520m-k-16gb-ddr4-512gb/ 5060 Ti 16GB versiyonu, şu an tüm dünya 8GB'dan uzak durun diyor, yeni nesil oyunlar için maalesef VRAM yeterli olmuyor. Üstüne de istediğin monitörü...
  3. E

Hocam çok pahalı, 45.000₺'ye hazır olarak satılan çok daha iyi sistemler var. Hızlıca yazdım bunu, şimdi bakıyorum bulabilirsem atacağım birkaç örnek. Monitör olarak size 10.000₺ civarı bütçe bırakacağım, uygun mudur? Bir de ek olarak oyun odaklı bir sistem mi olacaktı?
  4. E

Küçük oda için klima önerisi

Hocam mobil klima olur mu? Yoksa duvar tipi mi lazım illa?
  5. E

3x120 mm fan önerisi

Kasa renginize göre seçin; https://www.sinerji.gen.tr/corsair-rs120-argb-black-120-mm-pwm-fan-3lu-set-p-53554?v=1.92.6 https://www.sinerji.gen.tr/corsair-rs120-argb-white-120-mm-pwm-fan-3lu-set-p-53556?v=1.94.9 73 CFM hava akışı sunuyor fanlar, fiyatına göre oldukça kaliteliler, iCUE...
  6. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Hocam her ürünün bir ömrü var, OLED'lerde biraz daha kısa yapacak bir şey yok henüz tamamlanamamış bir teknoloji olarak bakıyorum. Bir anda yanacağını düşünmüyorum açıkçası, 3-4 yıl sonra bozulursa benim için yeterli olur. O zamana kadar da sanıyorum bu teknoloji ilerler ve birtakım çözümler...
  7. E

Henüz uzun süreli kullanamadım, test amacıyla 15-20 dakika bir baktım büyülendim zaten. Ama bilgisayar geldiğinde sanırım günde minimum 10-12 saat çalışacak. :)
  8. E

Çok iyi monitör geçen hafta teslim aldım bilgisayarın tamamlanmasını bekliyorum kullanmak için. Üst seviye bir GPU'nuz yoksa 2K 240Hz / 360Hz gibi almanız daha mantıklı olur gibime geliyor, RTX 5080 aldım ona rağmen içimde bir kuşku var keşke RTX 5090 alsaydım diye. 4K oyunculuk için sınırları...
  9. E

Topladığım sistemde herhangi bir uyumsuzluk var mı?

Ya aslında pahalı parça olarak sadece gözümde ekran kartı var, o da yurtdışından getirdiğim için Palit fiyatına geldi.
  10. E

Kablosuz kulaklık öneri 3000 TL

Kulak içi mi kulak üstü mü? Ek olarak ne ağırlıklı kullanacaksınız, müzik için mi?
  11. E

Öneri Kasa için Aura Sync destekli fan önerisi

Selamlar dostlar, ASUS TUF GT502 kasasına 7 adet fan takacağım. Ön tarafta 3, alt tarafta 3 ve arkada 1 adet egzoz olmak üzere. İleride bunu 10 fana çıkaracağım, arka kabindeki bölümlere de fanlar takmayı düşünüyorum fakat bu fanların hepsini tek bir yerden nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum...
  12. E

ASUS TUF GT502 vs GT502 Horizon

Selamlar dostlar, ASUS'un TUF Gaming GT502 kasasını almak istiyorum fakat GT502 V2 ve Horizon olarak ayrı modelleri var. GT502 Plus anladığım kadarıyla içerisinde 4 adet fan mevcut olan sürümü fakat V2 ve Horizon'un ne olduklarını anlayamadım, bilen arkadaşlar bunu açıklayabilir mi?
  13. E

Hocam yorum için çok teşekkür ederim. Kasanın büyük olmasını ben istedim aslında, tüm fan yuvalarını kullanarak çok yüksek bir hava akışı sağlamak istiyorum. Sıvı soğutmada da Asus Ryujin düşünüyordum fakat gerçekten çok pahalı, onun yerine bunu seçtik bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, ama...
  14. E

Çözüldü✓ 5080 9950x3d Psu enermax 1350watt yetermi?

Hocam 1250W'ın yeteceğini düşünüyorum fakat 9950X3D'yi neden seçtiniz, render ağırlıklı veya saf işlemci gücüne ihtiyaç duyan bir sistem mi toplayacaksınız? Ek olarak sanırım bütçeyi 6000₺ olarak belirtecektiniz diye düşünerek şunu önerebilirim, maalesef bu fiyat bandında çok seçenek yok...
  15. E

Dostlar selamlar, Bir kısmını yurtdışından aldığım, bir kısmını da güzel ülkemden sipariş vereceğim bir bilgisayar topluyorum. Topladığım sistemde her şeyin üst seviyede olmasına dikkat ettim fakat parçalar evime geldiğinde uyumsuz olmasını hiç istemiyorum, bilgisi olan ya da bu ürünlerden daha...
Geri