Kendim pc topladım yardım edermisiniz?

En uygun bunu bulabildim;

5060 Ti 16GB versiyonu, şu an tüm dünya 8GB'dan uzak durun diyor, yeni nesil oyunlar için maalesef VRAM yeterli olmuyor.

Üstüne de istediğin monitörü alabilirsin.

Not: Bütçeni biraz arttırabilirsen stok soğutucu yerine güzel bir hava soğutma ekletebilirsin, 5060 Ti 16GB versiyonunu bulmak kolay değil bu fiyata, bayağı ugun geldi bana. (GALAX marka falan var ama bu modelin yerini tutmaz.)

Saçma sapan bir akvaryum kasa sevdası var hem hava akışı daha kötü (ucuzlarda ) hemde Şu kasa ile görünüşü benzer gibi çok kötü duruyor
ATX akvaryumlari ben de seviyorum şahsen bu tarz olanlar baya kötü ama. Hava akışı olayı doğru ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060 Ti 16GB versiyonu, şu an tüm dünya 8GB'dan uzak durun diyor, yeni nesil oyunlar için maalesef VRAM yeterli olmuyor.

Bu butçede ddr4 baya saçma hocam.

Teşekkürler, ekran kartı konusunda baya şüpheliydim.Önerdiğiniz ekran kartlarının 2 sinin farkları tam olarak ne oluyor.5060 almayı düşünüyorum amd hiç denemediğimden
Öncelikle rtx 4060 la 5060 arasında çok az bir fiyat farkı var buna rağmen gerek RT performansı olsun gerek saf performansı olsun 4060 ı çok rahat geçiyor. Yani demek istediğim 500 TL gibi d7şül bir Mevla'ya ciddi derecede performans farkı elde ede bilirsiniz
Tabi buna ek olarak şuanda piyasada arzalı 5060 kartları dolanıyor ama bence 500tl için alınmaya değer bir risk🙃
Derseniz ben risk almak istemiyorum rx 9060xt 8gb öneririm hem bütçeyi aşmaz hemde saf performansı arttırmış olursunuz
Ama neyi seçerseniz seçin 4060 seç neyin (bu fahiş fiyatlarda)

ATX akvaryumlari ben de seviyorum şahsen bu tarz olanlar baya kötü ama. Hava akışı olayı doğru ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu butçede ddr4 baya saçma hocam.
Hocam maalesef DDR5 yok iyi kartlarda, ama ben oyun için çok bir şey etkileyeceğini düşünmüyorum, tabii ki DDR5 olsa daha iyiydi ama oyun odaklı baktım en iyi kart bu şu an bu fiyata, başka bulamadım.

Anakart: Gıgabyte B650M S2H Amd Am5 Ddr5 Micro Atx Anakart

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600x Soket AM5 4.7GHz 32MB

Ekran kartı: Geforce RTX 4060

Ram : Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Ram

Ssd: Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Soğutucu :Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu

Power :Archon ARC-700 700 W Power Supply

Kasa : Revenge Nova 3 Rgb Fanli Temperli Cam Panel Boş M-Atx Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasasi

Monitör : Msı Mag 276cxf 27'' Fhd Curve Rapıd Va 280hz 0.5ms Gtg Adaptıve

Böyle bir sistem topladım kendimce toplam 45 bin TL Falan yapıyor sizce eksikleri varmı tavsiyelieriniz neler yeterlimi veya?

Oyun olarak;Valo,Assasin, God of War, Star wars oyunlarını falan oynuyorum
Bütçe varsa

Hocam maalesef DDR5 yok iyi kartlarda, ama ben oyun için çok bir şey etkileyeceğini düşünmüyorum, tabii ki DDR5 olsa daha iyiydi ama oyun odaklı baktım en iyi kart bu şu an bu fiyata, başka bulamadım.
7800xt ddr5 biraz daha mantıklı gibi nvdia takıntisi yoksa

Not: Bütçeni biraz arttırabilirsen stok soğutucu yerine güzel bir hava soğutma ekletebilirsin, 5060 Ti 16GB versiyonunu bulmak kolay değil bu fiyata, bayağı ugun geldi bana. (GALAX marka falan var ama bu modelin yerini tutmaz.)
Bu sistemde sadece ekran kartı yükseltilmiş geri klanlar düşürülmüş özellikle işlemci aralarında çok fark yokmu sizcede ve ddr4

Öncelikle rtx 4060 la 5060 arasında çok az bir fiyat farkı var buna rağmen gerek RT performansı olsun gerek saf performansı olsun 4060 ı çok rahat geçiyor. Yani demek istediğim 500 TL gibi d7şül bir Mevla'ya ciddi derecede performans farkı elde ede bilirsiniz
Tabi buna ek olarak şuanda piyasada arzalı 5060 kartları dolanıyor ama bence 500tl için alınmaya değer bir risk🙃
Derseniz ben risk almak istemiyorum rx 9060xt 8gb öneririm hem bütçeyi aşmaz hemde saf performansı arttırmış olursunuz
Ama neyi seçerseniz seçin 4060 seç neyin (bu fahiş fi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri