Enesklc isimli üyenin son içerikleri

1. E

Montajını yaptım ama açılmıyor

evet olabilirim 1655485825 gercekten anakarta takmışım inanılmaz. Teşekkürler
  2. E

gigabyte b450m s2h v2 anakartım var led tam olarak nerde bilmiyorum ama yanan bir ışık yok baktığımda 1655485097 kasa, işlemci ve ekran kartı fanları dönüyor
  3. E

denedim olmadı
  4. E

Parça parça toplamıştım şimdi montajını yaptım fakat ekrana görüntü gelmiyor no signal diyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? (işlemci ve ekran kartı fanları çalıştırınca dönüyor)
  5. E

300-450 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum 300-450TL bandında ne önerirsiniz
  6. E

Yeni sistem için ekran kartı

Merhaba ekran kartı hariç tüm parçaları topladım. Ekran kartı almayı düşünüyorum fakat ne alacağım konusunda kararsızım. En azından 1 yıl idare edebileceğim bir ekran kartı istiyorum. Ne önerirsiniz ? işlemci: ryzen 5 3600 anakart: gigabyte b450m s2h v2 kasa: corsair spec delta rgb
  7. E

Gigabyte 1660 Super İtopya

tamamdır teşekkürler herkese
  8. E

Gigabyte 1660 Super İtopya

Merhaba ben bu ekran kartından almak istiyorum. Fakat kırmızı yazıdan tekli satış olmadığı söyleniyor ve şubelerde mevcut olarak gözüküyor. Ben herhangi bir şubesine gidip alabilir miyim? 2. olarak da kullanan varsa öneriyor musunuz ?
  9. E

2-4K Laptop önerisi

Merhaba arkadaşım laptop almayı düşünüyor oyun oynama odaklı değil de ders ağırlıklı kullanıcak 2-4k bandında ne önerirsiniz ?
  10. E

3600 stok fan yeterli mi

200 - 250Tl civarı bütçem var
  11. E

3600 stok fan yeterli mi

ryzen 5 3600 alıcam ama stok fan yeterli midir ? Yeterli değil ise işlemci soğutucu önerir misiniz?
  12. E

Fifa 21 için steam key

Fifa 21 almayı düşünüyorum ama steamdaki bir tık pahalı sanki başka önerebiliceğiniz bir site var mı ordan steam key olarak alayım
  13. E

Klavye önerisi

200-450TL civarı mekanik red switch klavye almayı düşünüyorum önerdiğiniz klavye var mı ?
  14. E

TUF GAMING VG24VQ Alınır mı

Bu monitörü önerir misiniz veya 1500-2000 TL bandında 144hz monitör önerisi
  15. E

Görev yöneticisi

Görev yöneticisininden başlangıç kısmını açtığımda program diye bir şey var bunu nasıl kaldırabilirim ?
Geri