Muhtemelen şube de satarlar ama bir bilgim yok.Merhaba ben bu ekran kartından almak istiyorum. Fakat kırmızı yazıdan tekli satış olmadığı söyleniyor ve şubelerde mevcut olarak gözüküyor. Ben herhangi bir şubesine gidip alabilir miyim?
2. olarak da kullanan varsa öneriyor musunuz ?
ben kullanıyorum önermiyorum çok fazla ısınıyor pubg de ultra ayarlarda 79 80 derecede çalışıyor.Merhaba ben bu ekran kartından almak istiyorum. Fakat kırmızı yazıdan tekli satış olmadığı söyleniyor ve şubelerde mevcut olarak gözüküyor. Ben herhangi bir şubesine gidip alabilir miyim?
itopya sistem ile satıyor artık sanırsam mining ciler almasın diye.Merhaba ben bu ekran kartından almak istiyorum. Fakat kırmızı yazıdan tekli satış olmadığı söyleniyor ve şubelerde mevcut olarak gözüküyor. Ben herhangi bir şubesine gidip alabilir miyim?
fena dereceler değil birde hangi marka?ben kullanıyorum önermiyorum çok fazla ısınıyor PUBG de ultra ayarlarda 79 80 derecede çalışıyor.
80 derece az mı? gigabyte gtx 1660 super marka, fotoğraftakiyle aynı.itopya sistem ile satıyor artık sanırsam mining ciler almasın diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fena dereceler değil birde hangi marka?
gigabyte lar ısı sorunlu diye biliyorum windforce mu? msi veya asus alsanız 60 ın üstüne çıkmaz palit de aynı.80 derece az mı? gigabyte gtx 1660 super marka, fotoğraftakiyle aynı.
80 derece az mı? gigabyte gtx 1660 super marka, fotoğraftakiyle aynı.
Windforce modeli değil.gigabyte lar ısı sorunlu diye biliyorum windforce mu? msi veya asus alsanız 60 ın üstüne çıkmaz palit de aynı.
bende kullanıyorum ve aynı şekilde önermiyorumben kullanıyorum önermiyorum çok fazla ısınıyor PUBG de ultra ayarlarda 79 80 derecede çalışıyor.
%80 fan hızına rağmen 80 dereceleri görüyor sessizlik odaklı olsa eyvallah ama kesinlikle değilfena dereceler değil birde hangi marka?
Hocam arkadaşımda var biraz ısınma sorunu var, 1650 süper var bende gayet memnunum tek fanlı olmasına rağmen hiç ısınmıyor performans olarak çok iyi öneririmMerhaba ben bu ekran kartından almak istiyorum. Fakat kırmızı yazıdan tekli satış olmadığı söyleniyor ve şubelerde mevcut olarak gözüküyor. Ben herhangi bir şubesine gidip alabilir miyim?