3-4 kişilik bir ekiple basit grafikli first person bir korku oyunu projemiz var Godot Engine mi kullanmalıyız Unity 3D mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
500 lira ile 1000 lira arası Laptop soğutucu önerir misiniz ? Ayrıca bu ürün alınabilir mi https://www.trendyol.com/rampage/ad-rc9-tornado-rgb-isikli-2x115mm-fanli-10-18-notebook-sogutucu-laptop-sogutucu-lcd-panel-p-221026056?boutiqueId=61&merchantId=129210 Teşekkürler.
Arkadaşlar telefonum için ekran koruyucu arıyorum.Jel Nano koruyucular güzel korur mu yoksa Seramik mi almalıyım ? Öneri ürünler varsa paylaşır mısınız ?
Arkadaşlar herkese önerileri için teşekkür ederim. 3-4 gün önce kendi kararımla Samsung A34 aldım.4 günlük süreçte cihazdan oldukça memnunum alacak herkese tavsiye ederim.
Arkadaşlar 3-4 model arasında kararsız kaldım.Samsung A25 Samsung A34 Samsung A54 veya Xiaomi Note 12 pro bunlardan hangisini almalıyım veya sizin önerdiğiniz başka modeller var mı ?
Bence de 5 saat süre az da olsa güçlü bi cihaz olduğu için bana normal geliyor. Şuan bi İphone 14 veya 15 alsanız şarjı maximum 1 saat daha fazla gider çünkü parçalar güçlendi ama markalar şarj konusunda zayıf kaldı