enesylmz18 isimli üyenin son içerikleri

1. enesylmz18

Android uygulamam için 4 tane tester lazım

Android tarafında bi uygulamam kapalı testte şuan 8 kişi kayıtlı 4 kişi daha lazım kullanmadığı maili olan yazabilir mi
  2. enesylmz18

Oyun Motoru Tericihi

3-4 kişilik bir ekiple basit grafikli first person bir korku oyunu projemiz var Godot Engine mi kullanmalıyız Unity 3D mi? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  3. enesylmz18

Laptop Soğutucu Önerisi

Huawei matebook ama çok fazla ısınıyor anlam veremediğim şekilde
  4. enesylmz18

Laptop Soğutucu Önerisi

500 lira ile 1000 lira arası Laptop soğutucu önerir misiniz ? Ayrıca bu ürün alınabilir mi https://www.trendyol.com/rampage/ad-rc9-tornado-rgb-isikli-2x115mm-fanli-10-18-notebook-sogutucu-laptop-sogutucu-lcd-panel-p-221026056?boutiqueId=61&merchantId=129210 Teşekkürler.
  5. enesylmz18

A34'e Uygun Ekran Koruyucu

Arkadaşlar telefonum için ekran koruyucu arıyorum.Jel Nano koruyucular güzel korur mu yoksa Seramik mi almalıyım ? Öneri ürünler varsa paylaşır mısınız ?
  6. enesylmz18

Çözüldü✓ Maximum 1000 lira bütçem var hangi bluetooth kulaklığı almalıyım ?

Arkadaşlar Freebuds SE 2 almayı düşünüyorum sizin başka öneriniz var mıdır ?
  7. enesylmz18

10-15 bin arası telefon önerisi

Arkadaşlar herkese önerileri için teşekkür ederim. 3-4 gün önce kendi kararımla Samsung A34 aldım.4 günlük süreçte cihazdan oldukça memnunum alacak herkese tavsiye ederim.
  8. enesylmz18

stoğu yok hiçbir yerde
  9. enesylmz18

Sosyal Medya,ve Kamerası benim için daha önemli
  10. enesylmz18

A54 de daha iyi bi işlemci ve daha iyi bi kamera olduğu için bi tık daha bana makul geliyor.
  11. enesylmz18

Yeni̇ Ki̇tap Okumaya Başliyacaklara Ki̇tap Öneri̇si̇

Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz okuduğum en iyi kitaplardan birisi.
  12. enesylmz18

Arkadaşlar 3-4 model arasında kararsız kaldım.Samsung A25 Samsung A34 Samsung A54 veya Xiaomi Note 12 pro bunlardan hangisini almalıyım veya sizin önerdiğiniz başka modeller var mı ?
  13. enesylmz18

Galaxy S23 FE şarjı neredeyse hiç gitmiyor.

Bence de 5 saat süre az da olsa güçlü bi cihaz olduğu için bana normal geliyor. Şuan bi İphone 14 veya 15 alsanız şarjı maximum 1 saat daha fazla gider çünkü parçalar güçlendi ama markalar şarj konusunda zayıf kaldı
  14. enesylmz18

S23 fe mi yoksa S22 mi?

Çıkartır ama 60 hz de kullanırsan
Geri