Çerçevelerle bir sorunum yok.Isınma,takılma gibi sorunlar yaşar mıyım onu düşünüyorum.S23 Fe'de batarya daha iyi ama çerçeveler kalın. Tasarımı hoşuna gittiyse iptal etmene gerek yok.
Isınma illa yaşanır. Ne kadar düzgün Exynos olsa da Exynos. S22'nin daha çok ısınacağı kesin diyebilirim.Çerçevelerle bir sorunum yok.Isınma,takılma gibi sorunlar yaşar mıyım onu düşünüyorum.
Günlük İnstagram,TikTok gibi uygulamalarda da ısınma yapar mı?Isınma illa yaşanır. Ne kadar düzgün Exynos olsa da Exynos. S22'nin daha çok ısınacağı kesin diyebilirim.
Bu aylarda zor ama yaz aylarında yapar.Günlük İnstagram,TikTok gibi uygulamalarda da ısınma yapar mı?
Tamamdır,en azından şuanki 6s ten az yapsa yeter.Bu aylarda zor ama yaz aylarında yapar.
Yazın S23 bile biraz ısınma yapıyor bu her türlü yapar ama kullanımı çok etkilemez, kışın zaten sorun olmaz.Günlük İnstagram,TikTok gibi uygulamalarda da ısınma yapar mı?
6s le 2 kez şarjla beraber bu şekilde.S23 fe tek şarjla çıkarabilir mi?Arkadaşımda var S23 Fe oyunlarda takılma sorunu yok ısınma her telefonda olur bir tek çok kullanıyorsan şarjı 1 günü çıkaramayabilir
Ucu ucuna. Ortalama 5.5 - 6 saat ekran süresi alıyor diye biliyorum ama wifi kullanımında. @K1NGO82 daha yeni S23 Fe aldı. Ekran süresi hakkında bilgi verir.6s le 2 kez şarjla beraber bu şekilde.S23 fe tek şarjla çıkarabilir mi?Alıntıyı görüntüle