Merhaba iyi forumlar.Maksimum limitim 30 bin tl.İşlemci olarak 7500f ekran kartı olarak 4060 ssd ise 1 tb olması yeterli ben böyle düşündüm bu fiyata.Bu fiyata daha iyi ne alınabilir hazır sistem olarak toplamayı düşünüyoru.Eğer varsa bildiğiniz başka işlemci ekran kartı vs önerebilir misiniz...
merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı??
1715973115
mikrofonu düzelttim ama driver var mı
Merhaba arkadaşlar sürekli fps oyunları oynuyorum kablosuz olmasını istiyorum bir kaç model arasında kaldım yardımcı olur musunuz başka öneriniz varsa onlarıda söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler.
1-Steelseries artics 1 wireless
2-Hyperx cloud core wireless
3-Hyperx cloud stinger 2
Merhaba mayıs grubuna yazıldım ehliyette. e sınavı geçtim şuandada direksiyon dersleri alıyorum öğrendiğim kadarıyla sınavlar hep ay sonu oluyormuş fakat bu ay sonu bayram var sınav olur mu?
Dpc trafik sunucusuna girdiğimde botların üstünde isim yazıyor dpc 11-12-13 diye gidiyor böyle bunu nasıl kapatabiliriz CTRL+l ile tüm oyuncularınki gidiyor ben sadece botları kapatmak istiyorum(haritadada görünüyorlar)
Sapphire rx 5500 xt 8gb ekran kartı
ryzen 5 3500x işlemci
gigabyte b450m s2h anakart
Sharkoon sph650 650w güç kaynağı+
corsair vengeance 2x8 3200 mhz
crucial 500 gb bx500 ssd
13.02.2021 de alındı 1 ay garantileri kaldı ortalama daha üst segment bir bilgisayar toplamak istiyorum bu sistemi ne...