enginn09 isimli üyenin son içerikleri

1. E

30 bin tl sistem önerisi

Merhaba iyi forumlar.Maksimum limitim 30 bin tl.İşlemci olarak 7500f ekran kartı olarak 4060 ssd ise 1 tb olması yeterli ben böyle düşündüm bu fiyata.Bu fiyata daha iyi ne alınabilir hazır sistem olarak toplamayı düşünüyoru.Eğer varsa bildiğiniz başka işlemci ekran kartı vs önerebilir misiniz...
  2. E

RAZER BARRACUDA X DRIVER

merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı?? 1715973115 mikrofonu düzelttim ama driver var mı
  3. E

Kulaklık önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar gaming kulaklık alacağım araştırmalarımda 2 si arasında kaldım hangisini almalıyım sizce başka önerileriniz varsa onlarıda söylerseniz sevinirim. Razer Barracuda X Wireless Hyperx cloud 2 Wireless
  4. E

Oyuncu kulaklığı önerisi

kablosuz arıyorum
  5. E

Oyuncu kulaklığı önerisi

dediğim tarzda bir kulaklık arıyorum teşekkür ederim yine de önerileriniz için
  6. E

Oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba arkadaşlar sürekli fps oyunları oynuyorum kablosuz olmasını istiyorum bir kaç model arasında kaldım yardımcı olur musunuz başka öneriniz varsa onlarıda söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler. 1-Steelseries artics 1 wireless 2-Hyperx cloud core wireless 3-Hyperx cloud stinger 2
  7. E

Ehliyet Sınav Süresi

Merhaba mayıs grubuna yazıldım ehliyette. e sınavı geçtim şuandada direksiyon dersleri alıyorum öğrendiğim kadarıyla sınavlar hep ay sonu oluyormuş fakat bu ay sonu bayram var sınav olur mu?
  8. E

Assetto Corsa botların üstünde isim gözüküyor

Dpc trafik sunucusuna girdiğimde botların üstünde isim yazıyor dpc 11-12-13 diye gidiyor böyle bunu nasıl kapatabiliriz CTRL+l ile tüm oyuncularınki gidiyor ben sadece botları kapatmak istiyorum(haritadada görünüyorlar)
  9. E

Sistemim ne kadara satılır

Sapphire rx 5500 xt 8gb ekran kartı ryzen 5 3500x işlemci gigabyte b450m s2h anakart Sharkoon sph650 650w güç kaynağı+ corsair vengeance 2x8 3200 mhz crucial 500 gb bx500 ssd 13.02.2021 de alındı 1 ay garantileri kaldı ortalama daha üst segment bir bilgisayar toplamak istiyorum bu sistemi ne...
Geri