E enginn09 80+ Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 0 17 Mayıs 2024 #1 merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı?? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mayıs 2024 mikrofonu düzelttim ama driver var mı
merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı?? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mayıs 2024 mikrofonu düzelttim ama driver var mı
Z zınlay_7 80+ Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 114 Reaksiyon skoru 19 9 Eylül 2024 #2 enginn09 yazmış: merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı?? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mayıs 2024 mikrofonu düzelttim ama driver var mı Devamı için tıklayın... nasıl düzelttin mikrofnu
enginn09 yazmış: merhaba bugun razer barracuda x aldım fakat driver bulamıyorum ve mikrofon çalışmıyor yardımcı olur musunuz driver vs var mı?? Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 17 Mayıs 2024 mikrofonu düzelttim ama driver var mı Devamı için tıklayın... nasıl düzelttin mikrofnu