Enilaw isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

hocam psu model nedir
  2. E

Pc Montajı Yardım Lazım

bide bu anakarta bağlı olan büyük kabloyuda çıkartamadım tırnağa basılı tutup çekiyom olmuyo 1780426165 evet sadece psu ve psuya takılı olan kabloları değiştircem 1780426225 pc yi montajlayan arkadaş karman çorman yapmış psu kısmını kablolar çok karışık 1780426275 fotoğrafını atamıyom 4.5mb...
  3. E

Pc Montajı Yardım Lazım

bitfenix cubev2 360mm kasa gamebooster gba750b 750 watt
  4. E

Pc Montajı Yardım Lazım

onları yapıcamda şey bu sıvı soğutucunun kabloları falan onları nasıl anlıcam kasanın üstünde de güç düğmesine bağlı kablolar var
  5. E

Pc Montajı Yardım Lazım

yaptım teşekkür ederim tam dediğin gibi oldu bide bu kablolar yeterli mi? bide mavi kablo var ucu mavi oda ekran kartı içinmiş bu kadar kablo takmamı söyledi yapay zeka
  6. E

Pc Montajı Yardım Lazım

Arkadaşkar yeni psu aldım ve onu şuanki psu ile değiştirecem ekran kartının kablosunu çekmeye çalışıyom çıkmıyor kırmaktan korkuyom yardım lazım bide attığım fotoğraftaki kablolar yeterli mi yapay zeka bu kabloları takman lazım dedi
  7. E

Yardım Siyah Ekran Kartına Full Beyaz Sistem Gider mi?

bozarsa da attığını alıcam yapıcak bir şey yok gibi ya aldığım psunun keşke siyah stoğu olaydı ama yapıcak bir şey yok 1780405783 kullanan birisi denk gelse iyi olacak ya
  8. E

aslında bende şey düşündüm full siyah dizsem beyaz kablo bence de sırıtmaz çok psu zaten gözükmez masam mouse , mouse pad klavye mikrofon falan beyaz ama monitör kasa siyah olursa daha iyi durur gibi geldi bana monitör standı da siyah alıcam gibi
  9. E

onları gördümde ısınma falan yapmaz mı?
  10. E

arkadaşlar ekran kartım rtx 5070 siyah kasamı upgrade edicem ekran kartı ve işlemci hariç bütün parçalar değişecek. Sipariş ettiğim psu beyaz siyahın stoğu yoktu sizce full beyaz dizsem ekran kartı siyah kötü gözükür mü? yoksa psu beyaz kalsın geri kalan bütün kasamı siyah mı dizsem beyaz...
  11. E

Yardım Lian Li Edge 1200w Vs Lian Li Sx1200p Beyaz 1200w 80+ Platinum

anladım peki illa çoklayıcı almam gerekli mi almadan yeterli olur mu usb girişleri
  12. E

şeyden ya usb çoklayıcı kasada kötü gözükür dediler o yüzden edge mi alsam diye düşündüm
  13. E

2 tane lcd alıcam 1 tane egzoz 1 tane yan kısma diğerleri normal lian li tl fan lcd ekranı compact kasa alıcam üst kısma anakart üstüne takıcam 1780328878 valla yeter mi bilmiyom ben bir yerde gördüm yetmez diye sormak için o yüzden forum açtım
  14. E

kasa daha almadım şuanki bilgisayarı upgrade etmeye çalışıyorum ekran kartı ve işlemcim güzel kasam ve fanları kötü onlarıda değiştircem kasa olarak aklımda lian li compact kasa var fan olarakta lian li alcam usb çoklayıcı dışardan bakınca kötü gözükür diyolar o yüzden edge psu düşündüm
  15. E

Toplama Pc İçin Parça Önerisi

valla ramlar çok pahalı indirim gelse bile bence normal fiyatların biraz daha düşmesini bekle
Geri