360mm de daha rahat edersin bide sıvı soğutucunun kaliteli olması lazım dandirik bi markaysa zaten çok iyi soğutmasını beklememek lazım yada üst düzey hava soğutma al başka türlü soğutamazsın zaten
thermalright hayatta üzmez fiyatına göre çok iyi sıvı soğutucu ve buradan kamu spotu sıvı soğutucu alcaksanız Bitfenixten uzak durun aldırtmayın almayın
benim kendi düşüncem tabi 1000 watt illa bulursun ama 850 watt ve platinum yüzden önerdim
https://www.incehesap.com/lian-li-sx850p-beyaz-850w-80-platinum-atx-power-supply-g9p-sx0850p-w000-eu-fiyati-86709/
eline koluna sağlık inşallah daha da büyütürsün işlerini inşallaaah cidden sistem toplamakta zorlanan insanlar için mükemmel oluyor
sitenizde var mı bilmiyorum ama bi öneride benden gelsin
sistem topladığı zaman darboğaz olma olasılığı veya olmaması için neler değiştirilebilir ekstra...
ekran kartım güncelmiş baktım şimdi klipleri farklı programda açmayı denicem normalde medya oynatıcı ile açıyordum bu sefer fotoğraflar oynatıcıdan deniyecem bir sorun olursa yazarım
arkadaşlar bilgisayarda kliplerim yada videolar var mesela bu videoların hepsini seçip masaüstüne taşıyınca yada hepsini seçince bilgisayar donuyo ekran gidip geliyo sonra düzeliyor ama mesela videolar sekmesinden bir klibimi izleyince bilgisayar çöküyor bildiğiniz ekran gidip geliyo gidip...
bazı nedenlerden ötürü çalışamadım çalışsaydım hedefim ilk 300 bindi ama geç başladığım için bu sene sadece tyt ye gireyim dedim bide ilk mezun senem yeterince kötü geçti 2. kere kalırsam Allah bilir ne olur dgs sınavı kontenjanlardan ötürü sıkıntı diyolar bilmiyom valla kafam çok karışık bu...
bütün gün derste oyun oynama gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı sadece kendi oyunumu yapmak için düşünmüştüm
1774452789
peki dediğim gibi önerebilceğiniz bölüm varmıdır oyun geliştirme ve programlama var diye biliyorum istediğime uyacak okuyan birisi varsa yardım edebilir mi?
Arkadaşlar bu sene mezun senem yks ye aşırı geç başladım bazı sebeplerden ötürü ve bilgisayar programcılığı okumaya karar verdim ama 10 kişiye sorsam 5 i seçme diyor sizce seçmelimiyim?
bi yandan sosyal medyaya aktif olarak içerik üretiyorum ve çok hayati bir sebep olmadıkça bırakmıyacağım...
k688 elime ulaştı çok beğendim type-c ile bağlanmama rağmen gayet güzel zaten ilerde xlr ile ses kartıyla bağlanıcam şuanda bütçem olmadığı için mecbur kaldım herkese tavsiye ederim k688 yardım eden fikrini belirten herkese teşekkür ederim
1774413135
bu mikrofonu görmüştümde k688 aldım tavsiyen...
e tamam bende a9 ile k688 ikiside usb ile bağlanıyo bunu demeye çalıştım diğer arkadaşa :D
ilerde bütçeyi arttırıp mikser yada ses kartına geçebilirim a9 alırsam bunları yapamam o yüzden a9 almak istemiyorum
k688 incelemelerini izledim usb ile de gayet iyi ses geliyordu