eniscem isimli üyenin son içerikleri

1. E

Forza horizon 5 ilerlemem silindi

Nasıl yani hocam ben pc gamepass den giriyodum xbox uygulamasi diyosan ordan da girdim gene aynı sonuç cikti orda ulaşim var mi
  2. E

Bi çözümü yok mu hocam ya bazı açıklamalara baktım birinin tüm ilerlemeyi silmişler desteğe ulaşmış envanteri kurtarmış nerden ulaşırım
  3. E

Biraz bakındım bu veri isteme konusunda bulutu seçeceksiniz falan demişler onu sectim gene aynisi cikti verileri silin oyunun diyen var ama onu nerden yapicam bulamadim
  4. E

Ben de dün biletle sl63 aldım bugün sattım yerine 4 arac ve bir ev aldım ama az önce girdiğimde ne ev ne arabalar ne de kalan para vardı üstüne bilet de yoktu ve sl63ü sahne arkasinda sahip olarak gösteriyodu ama garajda da yoktu hani bilet olsa arabayı alabiliyo olsam gam yemiycem
  5. E

Forza horizon 5 pc gamepass de en son bugün öğlen oynamıştım az önce geri baktım dünki ilerlememden silmiş bazı materyallerim harcanmış kalmış ama aldığım içerik de envanterimde yok bunu nasıl düzelticem veri konusunda sonra blut da seçtim ama gene ayni sonuç geldi ne yapmam lazim
Geri