Forza horizon 5 ilerlemem silindi

eniscem

80+
Reaksiyon skoru
2
Forza horizon 5 pc gamepass de en son bugün öğlen oynamıştım az önce geri baktım dünki ilerlememden silmiş bazı materyallerim harcanmış kalmış ama aldığım içerik de envanterimde yok bunu nasıl düzelticem veri konusunda sonra blut da seçtim ama gene ayni sonuç geldi ne yapmam lazim

Forza horizon 5 pc gamepass de en son bugün öğlen oynamıştım az önce geri baktım dünki ilerlememden silmiş bazı materyallerim harcanmış kalmış ama aldığım içerik de envanterimde yok bunu nasıl düzelticem veri konusunda sonra blut da seçtim ama gene ayni sonuç geldi ne yapmam lazim
ben müzayedede 60milyona falan araçlar sattıydım. ertesi gün bir girdim ne araçlar garajda var ne para hesapta var. rezil bir oyun. oyuna ara verdim bu yüzden.

ben müzayedede 60milyona falan araçlar sattıydım. ertesi gün bir girdim ne araçlar garajda var ne para hesapta var. rezil bir oyun. oyuna ara verdim bu yüzden.
Ben de dün biletle sl63 aldım bugün sattım yerine 4 arac ve bir ev aldım ama az önce girdiğimde ne ev ne arabalar ne de kalan para vardı üstüne bilet de yoktu ve sl63ü sahne arkasinda sahip olarak gösteriyodu ama garajda da yoktu hani bilet olsa arabayı alabiliyo olsam gam yemiycem

Ben de dün biletle sl63 aldım bugün sattım yerine 4 arac ve bir ev aldım ama az önce girdiğimde ne ev ne arabalar ne de kalan para vardı üstüne bilet de yoktu ve sl63ü sahne arkasinda sahip olarak gösteriyodu ama garajda da yoktu hani bilet olsa arabayı alabiliyo olsam gam yemiycem
valla ben de :/ çözüm bulursan beni etiketlersen sevinirim ben bulamadım çünkü :(

Biraz bakındım bu veri isteme konusunda bulutu seçeceksiniz falan demişler onu sectim gene aynisi cikti verileri silin oyunun diyen var ama onu nerden yapicam bulamadim

Bende forza4 te başıma gelmişti sinirlenip gittim hile yaptım oyun içinde para bastım her arabayi almak icin eglenceminde icine ettiler

Bi çözümü yok mu hocam ya bazı açıklamalara baktım birinin tüm ilerlemeyi silmişler desteğe ulaşmış envanteri kurtarmış nerden ulaşırım

Kardesim direk apk indir telefonuna sag ustte müşteri hizmetleri vardi ha oda mi olmuyor gir Microsofta durumu anlat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,206
Üyeler
183,075
Son üye
walith
Geri