EnistanBlue

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• EnistanBlue
      Bütçe sorununuz yoksa alınabilir. G27Q2 9500-10000TL bandındaydı ama stok yok. 10.000TL bütçede en mantıklı oydu 13.000TL de en mantıklı M27Q2 mi bilmiyorum
    • EnistanBlue
      Gigabyte G27Q2 veya M27Q2 KTC H27E6 da güzeldir ama stok yok
    • EnistanBlue
      EnistanBlue, Hangi monütör daha iyi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      GIGABYTE 27” M27Q2 QD 12,599 TL en ucuzu değer mi bu paraya
    • EnistanBlue
      asus olan monitörü kullanıyorum 4-5 aydır genel olarak memnunum fakat bu bütçelerde daha yüksek hzli bi ürün alınması gerektiğini düşünüyorum. detaylı...
    • EnistanBlue
      Curved sevmiyorum ya düz panel önerisi var mı
    • EnistanBlue
      Ortalama 15 bin bütçem var 27 2k ne önerirsiniz çok seçenek var hangisini alsam bilemedim
    • EnistanBlue
      Kalitesi güzel geliyor.Ölü piksel çıkmadı bende.Daha alalı 2 ay falan oldu.Yani illa daha iyileri vardır ama bence asusta güzel bir monitör.
    • EnistanBlue
      EnistanBlue, 27 2K Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet o yüzden oled düşünmüyorum yoksa görüntü kalitesinden en ufak şüphem yok daha oled için erken olduğunu düşünüyorum bu sorunların çözülmesi lazım...
    • EnistanBlue
      Şuanda kullanmış olduğum monitör ViewSonic XG2402 TN panel 144 hz daha çok kullanan kişilerin yorumları önemli yoksa kağıt üstündeki verilere bakıp pek...
    • EnistanBlue
      Göze görüntü kalitesi nasıl geliyor, ölü piksel vs. bir sorun yaşadınız mı? 1771420542 Oled in kalitesine diyecek hiç bir şey yok ama ekran gün içinde uzun...
    • EnistanBlue
      Öneri için teşekkürler ama dediğim gibi OLED düşünmüyorum. Bir monitör alınca en az 5-6 sene kafam rahat olsun isterim. Şu an 8 senedir Viewsonic XG2402...
    • EnistanBlue
      EnistanBlue, Monitör kategorisinde 27 2K Monitör Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamlar, RTX 5070 sistemim için 2K 27 monitör arıyorum. OLED’lerin yanma riski yüzünden IPS panelde karar kıldım. Maksimum bütçem 15 bin TL. Aklımda şu iki...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,329
Üyeler
189,065
Son üye
Faruk77
Geri