Burda da çok yeni oldu pazartesi günü yan sokakta çalıştıklarını görmüştüm işte 4 gün falan geçti bizim kutuyu taktıklarından itibaren
1752343346
Benim kendi tecrübeme göre kutuyu taktıklarından yaklaşık 2 hafta sonra gözüküyormuş türknetin sitesinde
Türknet gigafiber sorgulamada eğer talep oluşturursanız Hem bilgilendirme yaparız hem de 3 ay %50 indirimli olur diyo bunu yapmam benim bi işime yarar mı acaba sormak istedim kendi sitesinde böyle bir ifade var sanırım
Teşekkür ederim içimi rahatlattı çok fazla şikayet gördüm kutu takıldı da birkaç ay oldu altyapıda gözükmüyor işlemi eksik yapmışlar gibi onun için kendim de kontrol etmek istemiştim müşteri temsilcisi de gözükmüyor bir çalışma diyince çok işkillenmiştim
Konuştuğumda bir çalışma göremiyorum dendi ama ben kuru takıldığını söyledim ve o zaman sürecin zor olan kısmının zaten olduğunu söyledi konuşma bu kadardı
1752328424
Acaba kablo kutu bağlantısı dediğiniz süreç çalışanların ikinci defa geldiği zaman olabilir mi çünkü aynı gün içinde geldiler ve...
Yakın zamanda bir iş için sokakta yürürken kablo çeken adamlar gördüm ve herhalde elektrikle alakalı bir sorun var falan dedim fakat 1 2 gün sonra bizim sokağa da kablo çekmeye başladılar ve fark ettim ki türknetin fiber kablolarını çekiyorlarmış binadan binaya kabloları çektiler ve binanın...