Erdem12321 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Hangi monitoru tercih etmeliyim?

İki modelde asus hangisini almalıyım? Birde g2412f iade edip almaya degermi
  2. E

Hangi monitoru tercih etmeliyim?

Su an msi g2412f marka monitöre sahibim iade edip https://www.pazarama.com/asus-tuf-gaming-vg249q3a-238-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-monitoru-p-VG249Q3A?magaza=satech&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-quickview&v=1.79.5...
  3. E

Ekranda dalgalanma ve piksel goruntu sorunu

Tamamsaolun
  4. E

Valla geceb ay sistemi aldığımda ekran kartı ayrı geldi sadece taktım ondan sonra hiç cikarmadim
  5. E

Hocam kasam çok tozlaniyor evet ama gecenlerde ekran kartının üzerindeki tozu peçeteyle silmistim neyden olur vallaha anlayamıyorum
  6. E

Hocam kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptim bugün TV ye bağlayıp denedim monitöre kıyasla çok belirgin olmasada bayağı var sizce sorun neysen kaynaklı?
  7. E

Tamam sağol deneyip dönüş yapacagim
  8. E

Başka monitorle deneyip dönüş yapicam bu videodaki gibi hocam en çok bu oyunda belli olduğu için bunu çektim ama her oyunda var
  9. E

Asus rtx 4060
  10. E

Hocam kutunun içinden hdmi kablosu cikti onu kullanıyorum 1741530412 Hayır hocam sadece kutunun içinden çıkan hdmi kablosuyla denedim
  11. E

Msi g2412f marka monitorumde köşe detayları yazılar piksel piksel görünüyor. Ekran kartım asus 4060 ekran kartında sorun olabilirmi? Oyunlardada aynı şey geçerli ve piksellerde sağa sola kaymalar oluyor sistemimde monitorumde 1 aylık yardim edebilecek varmi?
  12. E

Yeni alınan pcde düşük performans

Geçen hafta yeni PC aldim fakat fpsler düşün ekran kartım 4060 işlemcim 7500f rdr2 de 60 65 arası alitorum bazen 59 58 lere dusutor CS2 çok yüksek ayarlarda 170 220 arası valoda işte 450 civarı sicakliklar gayet normal ram MHz ayarlarini yaptım ekran kartı driverlarim güncel biosum güncel...
  13. E

Rtx 4060 7500f rdr2 düşük fps

Geçen hafta aldığım PC de rdr2 favour quality de 60 65 fps arası alıyorum izlediğim benchmarklarda 75 80 arası alıyorlar çözünürlük ölçeğini 1500 e cekincede 45 50 arası oluyor driverlarim güncel sıcaklıklarda hiçbir problem yok yardım edebilcekvarmi ?
  14. E

Rtx 4060 7500f sistem olması gerekenden düşük fps

Evet ddu ile kaldırıp sıfırdan kurdum
  15. E

Rtx 4060 7500f sistem olması gerekenden düşük fps

Ne gibi ayarlar yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusun
Geri