Ekranda dalgalanma ve piksel goruntu sorunu

Reaksiyon skoru
1
Msi g2412f marka monitorumde köşe detayları yazılar piksel piksel görünüyor. Ekran kartım asus 4060 ekran kartında sorun olabilirmi? Oyunlardada aynı şey geçerli ve piksellerde sağa sola kaymalar oluyor sistemimde monitorumde 1 aylık yardim edebilecek varmi?

farklı kablo denediniz mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi g2412f marka monitorumde köşe detayları yazılar piksel piksel görünüyor. Ekran kartım asus 4060 ekran kartında sorun olabilirmi? Oyunlardada aynı şey geçerli ve piksellerde sağa sola kaymalar oluyor sistemimde monitorumde 1 aylık yardim edebilecek varmi?
hdmi ile deneyin dpi ile deneyin

kutunun içinde çıkan kabloyumu kullanıyorsunuz yoksa eski kablomu ?

kutunun içinde çıkan kabloyumu kullanıyorsunuz yoksa eski kablomu ?
Hocam kutunun içinden hdmi kablosu cikti onu kullanıyorum

farklı kablo denediniz mi

hdmi ile deneyin dpi ile deneyin
Hayır hocam sadece kutunun içinden çıkan hdmi kablosuyla denedim

asus dualse asus dual problemi bir model bozulmuş olabilir başka monitörle deneyin aynı olursa vram problemi gibi.
Başka monitorle deneyip dönüş yapicam
bu videodaki gibi hocam en çok bu oyunda belli olduğu için bunu çektim ama her oyunda var

Başka monitorle deneyip dönüş yapicam
bu videodaki gibi hocam en çok bu oyunda belli olduğu için bunu çektim ama her oyunda var
başka monitörde deneyin bu pek ekran kartı sorunu gibi durmuyor.

başka monitörde deneyin bu pek ekran kartı sorunu gibi durmuyor.
Hocam kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptim bugün TV ye bağlayıp denedim monitöre kıyasla çok belirgin olmasada bayağı var sizce sorun neysen kaynaklı?

Hocam kusura bakmayın biraz geç dönüş yaptim bugün TV ye bağlayıp denedim monitöre kıyasla çok belirgin olmasada bayağı var sizce sorun neysen kaynaklı?
ekran kartı vram hatas ıgibi gözükmüyor acaba toz mu var veya ekran kartı soketine bir şey mi kaçmış çünkü vram sorunu gibi değil.

ekran kartı vram hatas ıgibi gözükmüyor acaba toz mu var veya ekran kartı soketine bir şey mi kaçmış çünkü vram sorunu gibi değil.
Hocam kasam çok tozlaniyor evet ama gecenlerde ekran kartının üzerindeki tozu peçeteyle silmistim neyden olur vallaha anlayamıyorum

Geri