ErdemAbiGf isimli üyenin son içerikleri

1. ErdemAbiGf

7k Bütçe Sistem Önerisi

Öyle bir fırsatı olsa zaten konu açmazdı . beliki boktan bir Üni den mezun olmuşsun ki ne okuduğunu anlama kabiliyetin bile yok. Önüne gelene belge vermemek lazım
  2. ErdemAbiGf

7k Bütçe Sistem Önerisi

Yarma knk bilgisayar müh. Olan bir adam böyle bir konuya dahil bile olmaz. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden laf atman osurtu. Ömrün de görmediğin sistem leri topladım 2 el piyasasını bildiğim için adama ufak sistem toplayarak oyun oynaması için sistem önerdim sen onu bile yapmadan...
  3. ErdemAbiGf

Okula Gidemiyorum Evde Eğitime Nasıl Devam Etmeliyim? Tyt Çalışma Planı

Öncelikle geçmiş olsun . Okula gidemediğiniz için üzülmeyin emin olun sınava çalışmak için okula gitmene gerek yok. Youtube dan binbir türlü hocalar var internet den PDF ler dolucusuna testler var . İlk olarak kendine program yapman gerek kaç saat çalışacan hangi konuları çalışacam diye...
  4. ErdemAbiGf

7k Bütçe Sistem Önerisi

Hümanist mi olduk SSKSOSKDJDODJFJ. Knk sen bu kafayla devam et o kadar bilgisiz ve ucıbesinki ne dediğini bile bilmiyorsun. Adama arığım sistem gayet yeterli ultra da oynatmaya bilir ama stabil oynatır . Boş yapma bence. 1780065231 Osurtma
  5. ErdemAbiGf

2024 Mt-125 Alınır mı

Eyw hocam. R-125 ile arasın da düşünüyorum hiç racing tecrübem olma dı fark varmdır acaba
  6. ErdemAbiGf

2024 Mt-125 Alınır mı

Merhaba önceden Yamaha Mt-125 2015 modelini kulanıyordum çok da memnundum. kendisi ile 25.xxx tecrübem oldu. Sattık dan sonra Suzuki gsx-s 125 tecrübem oldu mt125 kadar zevk vermedi ama çok sağlam motordu. Kendisini 6.xxx km tecrübe ben oldu ve 18 mayıs da satım. Forum başlığın da belirttiğim...
  7. ErdemAbiGf

7k Bütçe Sistem Önerisi

Reis 2 el parçalarla tek tek topla tavsiyem işlemci ve ekran skrtıns yoğunluk ver kasa alma. Anakart - B450 İşlemci - Ryzen 5 2600x + Stok fan Ram - 8GB single slot ram ddr4 Psu- 450w 500w bulunan SSD- 500gb ssd m2 değil GPU- RX580
  8. ErdemAbiGf

7k Bütçe Sistem Önerisi

Kardeşim sen niye dalga geçiyorsun adam soru sormuş usulünce cevabını ver yada verme ne kadar ucubece haraket
  9. ErdemAbiGf

Mühendislik Programları İçin Laptop Önerisi

İndirimleri bekleyin derim
  10. ErdemAbiGf

Öneri 80.000₺ 100.000₺ TL Motosiklet Önerisi

Tecrübe konuşuyor. Ama sen bilirsin TVS o dediklerin den en az 20 30k daha dayanıklı heran blok patalamaya hazır.
  11. ErdemAbiGf

Öneri 80.000₺ 100.000₺ TL Motosiklet Önerisi

TVS al bu bütçeler de sakın Çin e bulaşma
  12. ErdemAbiGf

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Et yeme bayramı
  13. ErdemAbiGf

Bu Bilekliğe Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz

Bileklik bağane vücut şahane
  14. ErdemAbiGf

Drake-İceman Albüm Sizce Nasıldı

Drake bro
  15. ErdemAbiGf

3 Ay Spora Gitsem Ne Değişir?

3 ay da bir bok bekleme 1yıl takviyesiz düzgün şekilde yap potansiyelini gör . sonra zaten ne istediğini anlicaksın. Özgüven artışı olacak yanındaki arkadaşların da kıskanma başlicak senin yaptığın şeyi gröüp laf atacaklar kasılma analdık knk fln . zaten arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler ...
Geri