ErdemAbiGf isimli üyenin son içerikleri

1. ErdemAbiGf

🔥İndirim Seher Yıldızı 12 Atlet 520 TL

Atlet giyen varmı halâ
  2. ErdemAbiGf

Japonya Tatili Ne Kadara Patlar

Teşekkürler :) iyi akşamlar
  3. ErdemAbiGf

Teşşekürler siz de umarım Bu deneyimi ulaşırsınız umsrım. Pars olarak herşeyi hesapladık zaten bayadır planıyorduk ekonomik olarak kendimizi toparladık . Asics Tiger Mexico ayakkabsı alcaz baya, biraz normalden fazla harcıyabiliriz. Bu Japonya da. :)
  4. ErdemAbiGf

Abim Le ve kuzenimle kendisi Tarih bölümü okuyor bu sene mezun oldu yüksek lisans yapcak hem gezcez hem de kendisi için araştırma oluyor biz de geziyoruz . İlk Japonya ya gitçez Osaka, Kyoto Tokyo. Buraları gezcez sonra 2027 Ocak şubat ayların da Balkan türü yapcaz. Eğer Schengen vizesi...
  5. ErdemAbiGf

Yok hocam net gidiyoruz biz. Uçak biletlerini 26k ya denk getirdik. Sadece konaklama kaldı 31 kafe işi aslında iyi gözüküyordu . Biraz daha para verip kampüs de yatmaya karar verebiliriz galiba 1785715130 Laydiboy lara denk gelmezsek iyi hocam
  6. ErdemAbiGf

Kamera koymazlar hocam adam 31 çekerken mi izlicek beni
  7. ErdemAbiGf

100k ya kafa rağat yaparmıyız hocam. Benim gördüğüm kadarıyla konaklama ve uçağa 40k gidecek 60k ya da geçiniriz diye düşünüyorum 10 günlük için
  8. ErdemAbiGf

3 kişi gitçez ortalama kişi başı ne kadarda mâl olur hem kültürü öğrenmeınsitiyoruz hem de yemek çeşitlerini tatmak istiyoruz . Konaklama işini. MuratAbiGF den gördüm 31 cafe ler bize cazip geldi 10 saat i 500 Yen .
  9. ErdemAbiGf

Mezuna Kalmalı Mıyım Fikirlerinizi Merak Ediyorum

Uçak müh. 1785658825 Ama hangi üni o önemli
  10. ErdemAbiGf

Disari Cikmaktan Rahatsiz Olmak

Özgüven eksikliği 👍
  11. ErdemAbiGf

Gym İçin Ekipman Önerisi

Knk yablış anlama da ben 2 yıdır yapıyorum yazdığın hiçbirşey gerkemedi. Prof değilsen almaya değmez kemer hariç
  12. ErdemAbiGf

1.1 Milyona Otomatik Araç Tavsiyesi

Seat Leon 1.6
  13. ErdemAbiGf

Ankara Gazi Üniversitesi Uçak Teknoloji Bölümü Okunur Mu

Eskişehir deki sıralama yetmiyor hocam sıralamama göre en iyisi gazi şuan
  14. ErdemAbiGf

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

18 olarak 18 ay boyunca sahip olıyoruz yoksa 18 ay boyunca 100 tl mi ödüyoruz
  15. ErdemAbiGf

Ankara Gazi Üniversitesi Uçak Teknoloji Bölümü Okunur Mu

En iyi ilk 3 de yer alıyor bölüm olarak ve ingilizce seviyem B2 önü açık bir bölümü?
Geri