ErdemAbiGf isimli üyenin son içerikleri

1. ErdemAbiGf

TRANSFORMICE hesaplarımı nerede satabilirim?

2012 kayıtlı hesabım var uyar mı
  2. ErdemAbiGf

Yks Sınavınız Nasıldı?

TYT de Türkçe 30 -28 net bekliyorum sosyal 13-15 net Fen 9-11 mat 12-10 Ayt edebiyat 28-30 sosyal 30-32 Matematik de X şeklin de saladım bakalım ne olacak Ayt EA iyi geçti benim
  3. ErdemAbiGf

Yks Sınavınız Nasıldı?

Evet an itibarıyla sınav bitti. TYT güzeldi AYT Mat ossssurtu yine EA ya kaldık. Tahmini TRT ilk 150k AYT EA ilk 100 90
  4. ErdemAbiGf

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

Yani hocam ortalama nın bir tık üstü diyebiliriz
  5. ErdemAbiGf

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

HTN ya da HTN üstü bir face e sahipseniz hiçbirşey fark etmiyor
  6. ErdemAbiGf

Yks Sınavınız Nasıldı?

https://vt.tiktok.com/ZSQvnHttn/ 1781889097 Hocam şimdi çalışmaya başlasam ODTÜ MAKİNE gelir mi
  7. ErdemAbiGf

Yks Sınavınız Nasıldı?

Kardeşim sınav dan çıktığım da yorum yapacağim sözüm olsun
  8. ErdemAbiGf

Boxer Onerisi Rahat Terletmeyen

100% pamuk olanlar varmı bana da lazım
  9. ErdemAbiGf

Spora Yeni Başlayacağım Salon Önerileri

8-9 ay dır spor yapıyorum 4 salon değiştirdim. İhtiyacın olan makineler ve evine en yakın olan yeri seç . Macfit gibi saçma yerlere gitme para tuzağı. 1 hafta dır 1 günlük üyeliğini kulanarak arkadaşla gidiyoruz zengini de fakiri de hepsi orada adam akılı boş makine bulamıyorsun . Reyondan su...
  10. ErdemAbiGf

Prime Video Reklam Saçmalığı.

30 tl ye kulanıyorsun aylık üstüne laf yapıyorsunuz adamlar da kazanacak tabi. 10 saat geçit sen site de Max 2 dk lık reklam izliyorsun hata izlemiyorsun bile
  11. ErdemAbiGf

Yağ Oranımı Nasıl Düşürürüm?

Reis genetik ya. Abim de de var Suplement bile kulanmıyorum en son 4 ay önce creatin içtim max 1781635978 Genetik hocam
  12. ErdemAbiGf

Yemek konusun da ne yapmam lazım peki. 1781629416 Geçmiş olsun hocam.
  13. ErdemAbiGf

Merhaba yaklaşık 8 ay spor yapıyorum bunu 5 6 ayı düzenli geçti. Şimdi ise tekrar başladım düzenli olarak 1 2 aydır aktif olarak yapıyorum. Malesef görsel de gördüğünüz gibi yağ oranım yüksek kas kütlesi yeterli diye düşünüyorum. Boy 1.82 Kilo 88 Yaş. 17 2 ay sonra 18 olcam Bu sürçte önüme...
  14. ErdemAbiGf

🔥İndirim Lego Şimşek Mcqueen 989₺!🔥🔥🔥

Büyük versiyonu varmı
  15. ErdemAbiGf

...

Sıkıntı kardeşim ya
Geri