ErdemAbiGf isimli üyenin son içerikleri

1. ErdemAbiGf

Yılbaşı akşamı tek girmek

Lise son sınıf oldugum için mağlesef hocam :(
  2. ErdemAbiGf

büyük ihtimal öyle olacak
  3. ErdemAbiGf

hocam ne yapmayı düşünüyorsunuz bu akşam. yada ne tavsiye verirsinz
  4. ErdemAbiGf

sınıf arkdaşlarım olduğu için mağlesef takılmak yada iletiişim kurmak zorundayım . ilk fırsata hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum
  5. ErdemAbiGf

hiç gülesim yoktu hocam . eyw
  6. ErdemAbiGf

sözde arakdaşlarım çağırcağız diyip tüm grup toplanması . gurubada çıkacakmıyız diye sorrduktan sonra görüldü atıldı. aradığımda unutuk diyip gelceksen gel demeleri . tavsiyeniz varmı bu akşam neler yapılır nereye gidilir
  7. ErdemAbiGf

Toyota Corolla 2024 alınır mı

1.5 1.6 hocam bütçe
  8. ErdemAbiGf

2025 Youtube özetim _

9. ErdemAbiGf

Hocam biz yüksek km araba sevmiyoruz geçmişi kirli olabilir diye 40k km sınır bizim için sorumsuzluk ve uzun ömürlü bir araç lazım bize 1766227413 Daha düşük fiyata göremedim hocam nerden bakacağız
  10. ErdemAbiGf

https://shbd.io/s/gEzP8OOs Uzun yıllar boyunca kulanmak istiyoruz sorunsuz ve başımıza dert çıkarmasını istemiyoruz fiyatı ve km bu fiyata uygun mudur Pazarlıkla 1.44 1.4 e almaya düşünüyoruz
  11. ErdemAbiGf

İTEM SATIŞ YASAL SÜREÇ

Aradan 1 ay geçmiş bir şey yapamaz
  12. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 Kulanıcı İncelemesi

2 haftalık aktif olarak günde 8 ilâ 7 saat olarak kullanan biriyim ve yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum Not: uzun vadede tekrar güncelleyeceğim. Evet indirim ile birlikte 2750 TL ye geldi Gündelik kulanım GYM, koşuda, sokakta, otobüste, AVM , cafe, gibi ortamlarda kulandım ANC...
  13. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 ile Xiaomi Telefondan ANC nasıl açacağım?

Az önce denedim. Yani zor durumdan kurtarır diyeyim. Otobüste fln. Ama ses kalitesi harbi iyi diyecek birşeyim yok.
  14. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 ile Xiaomi Telefondan ANC nasıl açacağım?

Az önce elime ulaştı ANC yi aktif edemiyorum
  15. ErdemAbiGf

Kuran-ı Kerimde ki ilginç melek çelişkisi.

Dostum senin hayatın bu kadar boş mu Halâ devam ettiriyorsun tartışmayı. Kendini filozof olarak görmeyi bırak bence Bomboş birisi demişsin bana Ege üniversitesinde Tarih bölümü okuyorum. Senin gibileri çok gördüm sana bu metin bile fazla.
Geri