ErdemAbiGf isimli üyenin son içerikleri

1. ErdemAbiGf

Sizce Tiramisu Aromasının Tadı Nasıldır?

Muhallebi fav
  2. ErdemAbiGf

Fransa 0 - 2 Yamal ve Pedrinin Takımı

Futboldan beyniniz çürümüş gidin bi oksijen alın
  3. ErdemAbiGf

Papağan türü önerisi

Cennet papağanı
  4. ErdemAbiGf

Breaking Bad Tarihin En İyi Dizisi

Nesi yanlıl dostum açıklar mısın? 1783870038 Evet , ama maliyeti kısmak için yapılan bir bölüm kendisi
  5. ErdemAbiGf

Dexterın 1 2 3 sezonu çok iyi sona doğru boka sarıyor ama yine de mükemmel bir dizi aklımdan silinse tekrar izlerim
  6. ErdemAbiGf

Sopranos
  7. ErdemAbiGf

GOFT abartılan bir dizi sırf kadrosu iyi diye diziyi şahlandırdılar ama izlemeye deymez. TWD yi 2 kere bitirdim 7 sezon dan sonra boka sarıyor ama ben zombi temasını sevdiğim için izlemiştim. Breaking bad RDR gibi ilk 3 sezon karakteri ve ailesini ve olayın gelişimini gösteriyor sana 4 5 üst...
  8. ErdemAbiGf

Dexter seni doyurur hocam. Ama hangi tür istediğine göre önermeliyim sana nasıl bir şey istiyorsun
  9. ErdemAbiGf

Onca En iyi yapım dizilerini bitirdim. Dexter, Game of Thrones, Prison Break, Better call soul, The Walking Dead vs vs gidiyor. Benim açımdan en iyi dizi Breaking Bad dir. Hikaye sıkmıyor akıyor gidiyor saçma bölüm yok. Adamlar öyle bir dizi yapmışki dizideki avukat o kadar iyi bir role...
  10. ErdemAbiGf

435 Puan 4.6 Yüzdelikle İstanbulda Hangi Liseleri Tercih Listeme Ekleyebilirim

Bitirdi onlar bu sene. Güzel okul
  11. ErdemAbiGf

Tercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalle
  12. ErdemAbiGf

Kadıköy anadolu. Sana diğer tavsiye etigim şey ise. kaliteli bir Mesleki anadolu lisesi ne git derim. İmkanın varsa Adem Ceylan Final Teknik anadolu lisesi ne git ben orada okudum bittirdim çok iyi okuldu
  13. ErdemAbiGf

Kadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih et :)
  14. ErdemAbiGf

Cut Dönemi Ne Kadar Karbondrihat Alınmalı

Eyw hocam sağolsun. Yardımın için
  15. ErdemAbiGf

Cut Dönemi Ne Kadar Karbondrihat Alınmalı

Zaten 3 aylık bir cut yapcam. Bu 3 ay da 7 kg yağ yakmayı planlıyorum sonra salcam
Geri