Öyle bir fırsatı olsa zaten konu açmazdı . beliki boktan bir Üni den mezun olmuşsun ki ne okuduğunu anlama kabiliyetin bile yok. Önüne gelene belge vermemek lazım
Yarma knk bilgisayar müh. Olan bir adam böyle bir konuya dahil bile olmaz. Karşındakinin kim olduğunu bilmeden laf atman osurtu. Ömrün de görmediğin sistem leri topladım 2 el piyasasını bildiğim için adama ufak sistem toplayarak oyun oynaması için sistem önerdim sen onu bile yapmadan...
Öncelikle geçmiş olsun . Okula gidemediğiniz için üzülmeyin emin olun sınava çalışmak için okula gitmene gerek yok. Youtube dan binbir türlü hocalar var internet den PDF ler dolucusuna testler var . İlk olarak kendine program yapman gerek kaç saat çalışacan hangi konuları çalışacam diye...
Hümanist mi olduk SSKSOSKDJDODJFJ. Knk sen bu kafayla devam et o kadar bilgisiz ve ucıbesinki ne dediğini bile bilmiyorsun. Adama arığım sistem gayet yeterli ultra da oynatmaya bilir ama stabil oynatır . Boş yapma bence.
1780065231
Osurtma
Merhaba önceden Yamaha Mt-125 2015 modelini kulanıyordum çok da memnundum. kendisi ile 25.xxx tecrübem oldu. Sattık dan sonra Suzuki gsx-s 125 tecrübem oldu mt125 kadar zevk vermedi ama çok sağlam motordu. Kendisini 6.xxx km tecrübe ben oldu ve 18 mayıs da satım. Forum başlığın da belirttiğim...
Reis 2 el parçalarla tek tek topla tavsiyem işlemci ve ekran skrtıns yoğunluk ver kasa alma.
Anakart - B450
İşlemci - Ryzen 5 2600x + Stok fan
Ram - 8GB single slot ram ddr4
Psu- 450w 500w bulunan
SSD- 500gb ssd m2 değil
GPU- RX580
3 ay da bir bok bekleme 1yıl takviyesiz düzgün şekilde yap potansiyelini gör . sonra zaten ne istediğini anlicaksın. Özgüven artışı olacak yanındaki arkadaşların da kıskanma başlicak senin yaptığın şeyi gröüp laf atacaklar kasılma analdık knk fln . zaten arkadaşlar gerekli bilgileri vermişler ...