5 gram olarak verdi borcu. Adama anlatmaya çslışıyoruz herif anlamıyor yada anlamak istemiyor. Esnaf dan aldı bide . Dava edeceğim diyip duruyor whatsapp dan arkadaşıma. Dertsiz çocuğu dert sahibi yaptı herif
Bende bu yoldan geçtim . Öncelikle OBP ni düşürme yükseltmeyi çalış bu dönemki ortalamnı yüksek getir en kötü OBP ile girersin. İkinci seçenek Türkçe ve matematik yoğunluk çalış seni sıralamdı yukarıya çekecek şey bunlar bu 2 konıyu bitirmen lazım bitirdiğine emin olduğunda sosyala ve fene...
Beyler bir şey sorcam benim arkadaşım 5 tane gram borç almış 7500 den . gram şuan 6500 civarı . adam diyorki aradaki zarar farkını öde diyor benim arkadaş da dedi altın yükselseydi sesin çıkmazdı ödetir din dedi öyle bir yükümlülüğün yok dedi kaç gram aldıysam onu ödicem dedi . Şuan 1 haftadır...
Ben ps5 içinde alıyorum hocam arkadaşlarımla bizim evde fıfa atıyoruz. Evde 2 tane var 1 i drift sorunlu 2 tane daha alacağım 4 tane olacak. Normal oynamak içinde pc içinde kulanırım diyorum nasıl fikir sizce
Orjinal hocam. Garantili faturalı hepsi.
Cevap verdiğiniz için tşk ederim
1774782125
Ben bide pc için alıyorum ikincisini ps de olamayan oyunu pcde var çoğu oynayabilir miyim ps5 deki gibi hissiyatı alabiliyor muyum
Arkadaşlar 2 sini de alacağım. 8k ya geliyor lar . Benim ps5 slim de kolunda drift problemi çıktı ve yeni kol alma sürecine girdim . Hyperpop da drift problemi giderildi diyorlar alınır mı? sizce ?
Hocam 1 yıl kulanacağım şuan elimde tel kalmadığı için. İlerde 14 pro 13 pro düşünüyorum
1774277168
Hocam 13 de 5 yıl önce tanıtıldı bir arkadaş 13 al diyor
Beyler 21k ya herşeyi orjinal tertemiz pil apple da orjinal şekilde değişmiş belge gösterdi.
128gb sorunsuz bir telefon.
Alınır mı sizce samsung ekosisteme sahip değilim