Yeni başlayanlsrı 30 35 den başlatıyor ODTÜ gibi hacettepe gibi yerden mezun ddğilseniz sıradan insan damgası yiyorsunuz oyüzden çok hayal kurmayın 150 200k maaşları Max 90 80 5 yılık tecrübe ile yani Max 3 asgari
4 yılık bir bölüm ile üniye giriş yaptık.
Eskişehiri biliyorum 4 5 yıl ora da kalmıştım ama üni oetamınj bilmediğim den. Neler ile karşılaşacağımı bilmiyorum.
Ağır hasarlı Rock rider al . Genelikle lastikleri bitik bidonu yapmak çizik dolu ama göbek vites aktarıcısı şasisi sağlam bir. Tane bul 8k ya anlaş 4k ya da düzgün ve giderlerini hallet. Ben yazın böyle yapmıştım 2024 de fln. Canavar bir şey çıkmıştı sonra 15k ya satmıştım. Kron lara girme vites...
Ben de Cloud İİİ var 2 yıldır kulanıyorum görmediği eziyet kalamdı halâ aslan gibi çalışıyor. RAZER deneyimim YOK ama şuanki tecrübeme güvenerek Hyperx al derim
Uploaded 120 olması lazım şuan. DONANIM DAN kastettiğini sistem de şuan aktif oalrak 4060 lı sistem var ama site için kulanacağım sistem 4070Tİ lı 32gb lı bir sistem. Sitenin kualndığı gereksimşer çok değişiyor bazen yetersiz de kalıyor ama optimizasyon ü hal etmeye çalışıyorum şuan ilerde...
Zaten büyük anime kanalatına reklam vercem ücret ile. Bu işler bedavaya olmaz ztn.
1787230581
Bana örnek verdiğiniz anime siteleri anizum hariç çünkü adamlar harbi yapmış ama ücretli. Diğerleri sadece popüler dizileri var başka hiçbir özelikleri yok adamlar anime kapak fotoğraf ı koymuş PNG...
:( Aİ desteğini sadece dizayner oalrak kulanıyorum kodlamayı optimizasyon ve sunucu tarafını kodluyorum . siz neden destek olacağına gömüyorsunuz . suçu yicek olan benim hosting ve API olarak ne ler yapacğımı biliyorum herşeyi bilmiş gibi konuşmanız yarıyor reis