Dostum sen bu kafayla devam et
1777810436
Zaten boktan bir lige sahipiz. Ne oldukları beli olmayan kulüb demeye ağzım el vermiyor. Bunlar da geldiğine göre seyir zevki 0 bir lig olacak bu sene. Artık dünya Kupası harici futbol takip etmicem.
Ülke için mili tehdit bir olay. Çok üzücü, ülkenin bu duruma gelmesi Fetö ile açık açık iş birliği yapılan bir kulübün açık olması açık olmasını geçtim süperlig e çıkması üzücü
Teşşekürler hocam. Bende büyük ihtimalle birdaha almicam
1777810071
Başınız sağ olsun hocam. Odaya her girdiğimde gözüm hep oraya gidiyor
1777810111
Umarım sağlıklı yıllar dileğiyle hocam.
program çöp. basit şekilde pzrts salı çarş yapman daha yi olur . pzrts göğüs arka kol bilek . salı sırt ön kol trapez . çarşamba bacak omuz . bu en kötü senaryo . altı kurtarmaz
Tek tek toplamaya çalış. Son zamanlarda bilgisayar sahipleri bellek lerde zam olduğu için fiyat uçurdu lar Donanım Arşivi abdullah reis 20k ya çok iyi bir sistem toplamıştı onu izle derim.
4 yıldır aynı monitörü kulanıyorum ghost hariç sorunuz cihaz ölü pixel bile olmadı. Ve çok hor kulandım yılda bir tozunu alırım ekrana yemek çorba gibi her şey sıçramıştır yarı yolda bıtakmadı beni. Profesyonel oyuncu değilsen ghost sorununu çok önemseme yıl oldu 2026 VA alınmaz diyorlar 💀