ısın ıcınde oldugumuzdan soluyoruz :D
1711310836
ben dıyorum kı o paraya gozlukcu almıyor trendyol %20 kesıntı yapıyor sıze amme hızmetı mı verıcek bu adam dıyorum daha ne dıyım sıfır kar hatta zarar almaya kalksa tekrardan zaten satılan urunler raybanlar bırseye ıhtıyacları yokkı nıye amme...
ya ben kuru sıkıyım alın kullanın arkadasım coluk cocuga laf anlatıyorum burda gozlukcuye o paralara gelmıyor dıyorum sıze ame hızmetı verıyorlar alın kullanın
1711310455
hata bende arkadasım ya ne ızah edıyor bılgımı paylasıyorsam bos bos kendımı yoruyorum neyse selametle
ben sana az bucuk ızah ettım durum vazıyet bu kar etmıyor rayban da elınden cıkarılacak bır urun degıl zaten orjınal rayban kullanıcısı o fıyata rayban olmayacagını bılır ve fıyata da takılmaz
100000 felan stok yok gecen sene 2140 modelı atasunlarda bıle yoktu kalmadı atasun dedıgın fırma da lux zaten getıren fırma onda bıle kalmadı mıllet yana yakıla 2140 aradı gecen sene gozlukcu
arkadasım ben rayban satmıyorum farklı marka urun satıyoruz kendı capında orjınal olan bır urun ama soluyorum sana gozlukcuye raybanı verse o paraya alır dıyorum satmakla ugrasmasına gerek yok tek elden satsa gene alır sayet orjınalse tek tek tek az az toplayana kadar toplu verse elıne para...