Normalde sadece antreman dan 15 dakika önce içip spor yaparım ama gün aşırı kullanmaya başladım ne zaman yorulduğumu hissetsem veya enerjimin tükendiğini hissetsem spor harici zamanlarda da kullanıyorum ve bazen ölçekleri artırıp kendimi durduramıyorum bunun önüne nasıl geçilebilirim?
11400f kullanırken bazı programlarda işlemci kullanımı benimde çok fazla oluyordu 13400f e geçince sorun ortadan kalktı ama net cevabını bende bulamadım
Kankam o zaman bildiğim kadarıyla en fazla 2 sene ertelebiliyorsun tecil ettirmek istiyorum diye gidiyorsun mazaret sunmak gerekirse sınavlara hazırlanıyom dersin 2-3 sene tecil ediyorlar
Bu mesele çinin Sincan Uygur Özerk Bölgesi olarak adlandırdığı bölgedir tarihçesi biraz eski çinin savaş kurallarını ihlal edip çiğnediğini tekrar görebileceğin seviyede ordaki Türk kardeşlerimiz kısırlaştırıyor kadınlar tec*vüz e uğruyor ve denek olarak kullanılıyor en başlıca sebebi çin bir...
Bildiğim kadarıyla en yakın şubeye giderek üni okuduğunu ve örnek veriyorum okuduğun okulun öğrencisi olduğunu gösteren öğrenci belgen ile erteletme istemelisiniz.
Kesinlikle buna katılıyorum filistini sevmem zira israil i de fakat masum katliamının önüne geçilmeli ve israil kafasına estiği gibi bir bölgeye bomba atamaz
1699360991
Değerli yorumun için sağol ama arz talep i biraz araştırmanı tavsye ederim