Eren.0 isimli üyenin son içerikleri

1. Eren.0

İnterneti Hız Kaybı Olmadan Tüm Eve Nasıl Dağıtabilirim?

evin yapısına ve araya giren duvarlara bağlı biraz.
  2. Eren.0

Mouse Hz Önerisi 8kmi 1kmi

çogu mouse modelinde drive veya altındaki tuştan hz degiştiriliyor. Sana kalmış, ben olsam 8k alırdım.
  3. Eren.0

❌İndirim Bitti! Vatan İndirimli Ürünler

hyperx cloud3s var hocam ama ilk aldıgımda ses tekerleği ileri geri yapıyordu değişim talep ettim yeni gelendede var aynı sorun. Mouse tekerleklerinde olan bir ileri bir geri falan yapma sorunu gibi aynı ama bu yeni gelende daha az belki bana denk gelmiştir bilemiyorum. Onun dışında güzel kulaklık.
  4. Eren.0

Scroll Bozulmayan Mouse Önerisi

Darmoshark m3 4k vardı bende TTC gold vardı ondada bouldu. Belki bana denk gelmiştir bilmiyorum
  5. Eren.0

İnterneti Hız Kaybı Olmadan Tüm Eve Nasıl Dağıtabilirim?

kablo çekebilme ihtimalin var mı access point için?
  6. Eren.0

Kulaklik onerisi 7 8 k

kullanıyorum güzel ama alt tarafı biraz kirlendiginde şarj olmuyor kulaklıklar. Ve kutudan çıkartınca bi bakıyorsun biri %100 biri %15. Fiyatıda yanlış bilmiyorsam buds 4 pro ile başa baş gidiyordu en son.
  7. Eren.0

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

boşver onu yeni ürünler geliyor galiba https://www.itopya.com/acil-susam-acil_s355?utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=acilsusam&utm_term=banner
  8. Eren.0

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi: Atk Neptune N9 Ultra Vs Jbl Quantum Tws Air

mevcut kulaklığının modeli ne ve yeni aldıgın kulaklığı sadece bilgisayarda mı yoksa teleon + bilgisayar gibimi kullanıcaksın?
  9. Eren.0

R7 7800x3d Sistem İçin Kasa, Psu, Monitör ve Ekran Kartı Önerisi

kasa olarak nasıl bir model düşünüyorsun? yakın boyutlarda mı yoksa küçük mü
  10. Eren.0

Sistemim İcin 750w Psu Seçimi

pardon yanlış kişiymiş
  11. Eren.0

Sistemim İcin 750w Psu Seçimi

55 mesaj üstü olman gerekiyor. o 1
  12. Eren.0

3000-4000 Aralığında Manyetik Klavye

Semboller harfleri karşılıyor için rahat olsun. W75 bakabilirsin ama türkçe keycapsler kalitesiz geliyor diyorlardı düzeldi mi bilmiyorum.
  13. Eren.0

F/P Mönitör Önerisi .

Ben tartışmıyorum, öğle molasındaydım, geldim, mesajınıza yanıt verdim. Mesajlarımı düzgün okuyup anlasan sen de anlarsın ne anlatmak istediğimi. Hala çocuk gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. %30-%35 oranının kaynağı neresi?
Geri