Eren.0 isimli üyenin son içerikleri

1. Eren.0

❌İndirim Bitti! Rode Mikrofon 3148 TL

https://www.compel.com.tr/mikrofonlar/80-rode-stereovideomic-0698813000890.html?srsltid=AfmBOoq5YLTT2ehqevQYEzDdV6jw9JsC-fIIsKMhskndVj6Ql44sR2bF3zY?srsltid=AfmBOoq5YLTT2ehqevQYEzDdV6jw9JsC-fIIsKMhskndVj6Ql44sR2bF3zY 2800 yazıyor buradada (siteyi bilmiyorum)
  2. Eren.0

7. 000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

hyperx cloud 3s bak istersen https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html 1784710795 hocam bendede var 1 kere degişim yaptım birkerede arkadaşımınkini kullandım 3 kulaklıktada ses tekeri azcık hızlı döndürünce sapıtıyordu...
  3. Eren.0

Bilgisayar Açılmıyor

olmassa iletişime geçeriz istersen hallederiz
  4. Eren.0

Bilgisayar Açılmıyor

Ana kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış
  5. Eren.0

Bilgisayar Açılmıyor

Eski bilgisayarlarda güç kaynaklarında dolu oluyor ora diye biliyorum yenilerde olmayabilir arkasında kablo yoksa öyledir
  6. Eren.0

Bilgisayar Açılmıyor

Anakartın arkasında yükseltme vidaları var degil mi? Ramler veya işlemci güç kablosu oturmamış olabilir bunları bir kontrol et etmediysen
  7. Eren.0

Yardim Edecek Babayigit Ariyorum

sıfırlarken bu ekranı göreceksin burdan hepsini silip yeni bölüm açman en mantıklısı. kaç dskin olduguna göre degişir burası.(yanlışlıkla yeni bölüm açmassan diskin 500gb ise 20 gb falan gözükebilir: disk yönetiminden düeltebilirsin)
  8. Eren.0

340 Bin TL 'ye Bu Araba Alınır mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-2015-model-audi-a3-dizel-sline-1328780808/detay onu alacagina çıtır hasarlı audi alır adam
  9. Eren.0

İnterneti Hız Kaybı Olmadan Tüm Eve Nasıl Dağıtabilirim?

evin yapısına ve araya giren duvarlara bağlı biraz.
  10. Eren.0

Mouse Hz Önerisi 8kmi 1kmi

çogu mouse modelinde drive veya altındaki tuştan hz degiştiriliyor. Sana kalmış, ben olsam 8k alırdım.
  11. Eren.0

❌İndirim Bitti! Vatan İndirimli Ürünler

hyperx cloud3s var hocam ama ilk aldıgımda ses tekerleği ileri geri yapıyordu değişim talep ettim yeni gelendede var aynı sorun. Mouse tekerleklerinde olan bir ileri bir geri falan yapma sorunu gibi aynı ama bu yeni gelende daha az belki bana denk gelmiştir bilemiyorum. Onun dışında güzel kulaklık.
  12. Eren.0

Scroll Bozulmayan Mouse Önerisi

Darmoshark m3 4k vardı bende TTC gold vardı ondada bouldu. Belki bana denk gelmiştir bilmiyorum
  13. Eren.0

İnterneti Hız Kaybı Olmadan Tüm Eve Nasıl Dağıtabilirim?

kablo çekebilme ihtimalin var mı access point için?
  14. Eren.0

Kulaklik onerisi 7 8 k

kullanıyorum güzel ama alt tarafı biraz kirlendiginde şarj olmuyor kulaklıklar. Ve kutudan çıkartınca bi bakıyorsun biri %100 biri %15. Fiyatıda yanlış bilmiyorsam buds 4 pro ile başa baş gidiyordu en son.
Geri