Eren.0

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Eren.0
      öylemi olmuş ya:ROFLMAO: hocam bizde biliyoruz kaldırıldıgını. Zaten arkadaşla konuştum gümrük müşaviri falan varmış onun işin içinde
    • Eren.0
      Aynı değil ama bir arkadaşım figür almıştı 2 ay önce. Gümrükte takıldı ve pPTT diye hatırlıyorum bir mesaj yazıp kimlik bilgilerini göndermişti. Mesajda da...
    • Eren.0
      Eren.0, Kulaklık+Klavye Öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mchose ace 60 pro var elimde sıfır indirimden aldıydım 2.750 ye satıyorum normalde 2.650 ye bırakırım istanbulda elden alacaksan onun dışında aula hero 68he...
    • Eren.0
      Eren.0, ❌İndirim Bitti! Rode Mikrofon 3148 TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.compel.com.tr/mikrofonlar/80-rode-stereovideomic-0698813000890.html?srsltid=AfmBOoq5YLTT2ehqevQYEzDdV6jw9JsC-fIIsKMhskndVj6Ql44sR2bF3zY?srsltid=A...
      • 1784975519553.webp
    • Eren.0
      Hatalı ürün olabilir hocam benim ürünümde ses tekerleğinde herhangi bir sorun yok ama orayı hiç kullanmıyorum gibi bir şey sabit seste veya windows...
    • Eren.0
      Eren.0, 7. 000 TL Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hyperx cloud 3s bak istersen https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html...
    • Eren.0
      Biraz önce tamirci ile görüştüm sorun işlemcideymiş
    • Eren.0
      Eren.0, Bilgisayar Açılmıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      olmassa iletişime geçeriz istersen hallederiz
    • Eren.0
      Valla knk kafam almadı verdim bilgisayarcıya inşallah büyük bi sıkıntısı yoktur daha bu gün yeni anakart ve soğutucu aldım
    • Eren.0
      Ana kartın karkası kasaya temas edip kısa devre yapmıyorsa sıkıntı yok. Ama büyük ihtimal kısa devre var biryerde istersen yapay zeka ile bi çözmeye çalış
    • Eren.0
      Eski bilgisayarlarda güç kaynaklarında dolu oluyor ora diye biliyorum yenilerde olmayabilir arkasında kablo yoksa öyledir
    • Eren.0
      Anakartın arkasında yükseltme vidaları var degil mi? Ramler veya işlemci güç kablosu oturmamış olabilir bunları bir kontrol et etmediysen
    • Eren.0
      İki diskide 0 layabilirsin. Ai dan yardım al bu konularda. Diğer konulara nazaran yanlış bilgi verme olasılıgı yok denecek kadar az.
    • Eren.0
      Eren.0, Yardim Edecek Babayigit Ariyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sıfırlarken bu ekranı göreceksin burdan hepsini silip yeni bölüm açman en mantıklısı. kaç dskin olduguna göre degişir burası.(yanlışlıkla yeni bölüm...
      • 1784268745348.webp
    • Eren.0
      Eren.0, 340 Bin TL 'ye Bu Araba Alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarli-2015-model-audi-a3-dizel-sline-1328780808/detay onu alacagina çıtır hasarlı audi...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,186
Üyeler
201,952
Son üye
burakuysl24
Geri