yanlış gösteriyor olamaz mı? birkaç tanıdığım yaklaşık 1 sene önce 11 aldı ve şuan onların pil sağlığı %87 olarak görünüyor benimki 3.5 yılda %91 olmasına rağmen onların şarjı daha uzun gidiyor benimkine kıyasla yani ayarlarda gösterdiği sağlık değeri %100 doğru değil
3.5 senedir kullandığım iPhone 11'in pil sağlığı %90a düştü fakat gün içinde 3 kere şarj etmem gerekiyor bende bataryayı kendim değiştirmeye karar verdim. Apple servis fiyatı benim için yüksek. Deji ve rova arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ya da piyasada orijinal batarya satan birini...
Merhaba 2K IPS monitör arayışı içerisindeyim, boyutun büyük ya da küçük olması çok da önemli değil. Renk kalitesi daha ön planda ve bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba şu anlık ASUS TUF B450M Plus II anakartta PCI-e 3.0 destekli bir M.2 SSD kullanıyorum ancak SSD'mi Samsung 980 Pro ile değiştirmek istiyorum. CPU-Z de PCI-e 4.0 desteği görünüyor ama ASUS'un sitesinde desteği var mı bulamadım. Size sorum, bu anakartta PCI-e 4.0 SSD kullanabilir miyim...