2K için ikisi de işini görür hocam. Fazla bir fark yok aralarında zaten. İşlemcilerin ikisi de 2k için fazlasıyla yeterli, keza fps oyunlar için de. 2k için...
Fiyat bandından ziyade 4k mı 2k mı dizceğimiz önemli bence. 4k ise direk 5080 e yönelmek gerekiyor. Karar veremedim ay başına kadar karar veremem ben bu...
Hocam 3 mesajınıza genel olarak cevap vermek gerekirse evet laptop adamıyım. Adamıydım diyelim çünkü üniversite dolayısıyla 2013 yılında MSİ GE70 20E...
hocam siz tam al tak kullan adamısınız benim anladığım kadarıyla size 2 opsiyon vereceğim bunları düşünün yeter 1 5070 ve ya 5070ti lı 2k oled monitörlü...
bilgisayarcıya gerek yok inan. ben de kırıp dökerdim diye korkuyordum, epey basitmiş aslında.
1770731441
arkadan video felan açmadan yenipsu gelince tüm...
Bi yandan o halde parça takibi yapayım sıcak fırsatta, 2 yöne de bakayım. Aklıma yatan sekilde ilerleyim. Duruma göre de monitör alacağım artık 4k oled ya...
Aynen biraz önce gördüm tükenmiş. Takip edip parça parça mı alsam diye düşünmeye basladım. Bir bilgisayarcıya kurdururum. Sistem beğeniyoruz yayından...
Aynen öyle yapacak bir şey yok. Farklı ürünleri de takip ediyorum. Güzel görünen sistemleri gönderebilirsiniz bu arada. Şu an ya diğer sistemleri alacağım...
Uzun zamandır hazır sistemleri takip etmediğimden hangisi avantajlı bişey diyemem, ben herşeyi indirim kovalayarak tek tek kendim toplamıştım hesaplı...
Ya da 5080 li sistemi 2k monitörde kullansak daha uzun süre götürmesi acısından ? Gerçi hakkı 4k ya o ekran kartının. İlerde 6080 e felan upgrade edecek...