Muhtemelen tebrik bekliyorlar hocam yada biz cahiliz amd aldık siz bilgilisiniz dememiz gerekiyor.
Arkadaş 2k ultrada path tracing ile 100 fps alıyorum demiş nasıl alıyor merak ettim doğrusu çünkü kart düz 2k ultrada bile 100 fps i goremeyebiliyor 2k ultra rt açıp dlss quality alsan bile 70...
Cyberpunk için sistemin normal değerlerini alıyorsunuz şuan bir sorun yok gibi duruyor.The last of us dan kastınız part 1 içinde aynı şekilde belki biraz daha yüksek almanız gerekebilirdi.Bende 2k ultra fsr kapalıyken 100 üstünde oluyor genelde.Diğer oyunları deneyimlemedim ancak gayet iyi...
Mantıklı fikir 9070xt mi şuan 2k da kullanıyorum fsr a falan gerek bile kalmıyor.Nvidia 6000 serisi tatlı olursa da ona geçiş yaparım diyorum birde nvidia deneriz
Dlss zaten önde ona laf yok ancak fsr ı da gösterdiği gelişime göre yorumlamak lazım amd bu konuda 1 den 10 a atladı yukarida da belirttim hocam bu mfg dlss fsr kare olisturmalar ne olursa olsun görüntüyü kisiyor bu seviye kartlarda 4k olmadığı sürece zaten bu teknolojilere de gerek yok en başta...
Valla hocam sapphire pure 9070xt kullanıyorum sistem daha yeni ancak bir sorununu pek görmedim kart ne vaadediyorsa veriyor sıcaklığı da benchmark testlerinde bile 57 nin üstünde görmedim
Aynı şekilde düşünüyorum 4k oynamayacaginiz senaryoda 9070xt daha mantıklı 1080p ve 2k da yazılımsal teknolojilere ihtiyacınız yok maks bazı oyunlar daha akıcı olsun diye fsr açarsınız o gereken oyunlarda da fsr 4 desteği oluyor zaten güncel oyunlar oldukları için
1774087180
Hangi konuda...
Hocam fsr 4 ün 9000 nesilinin arkasına gelmemesi tam emin olmamakla birlikte bu yapay zeka tabanlı sistemin eski nesillerdeki mimaride olmaması yada uyumlu olmaması gibi bir şeydi ki oda eksi olay tabii ki ancak 9070xt destek almaya devam edecektir
Fiyatlar aynı mı hocam bu nasıl bir argüman
Dlss 5 gelsin öyle yine gelir konuşuruz zaten sorun yok biri bir adım atsın öbürü 2 atsın oyuncular kazansın dert o değil.Az önce 4 4.5 ile kıyas yapıp bariz fark var diyip şimdi 5 gelecek demek de komik geliyor çünkü suan son teknolojileri arasında...
Bariz bir fark falan olduğu yok amd fsr4 ile yapay zeka modeline geç de olsa giriş yaptı 4.1 sürümü hemen crimson desert gibi bir oyuna geldi ve harika gözüküyor kimse burada fsr daha iyi demiyor zaten ama dağlar kadar fark varmış gibi anlatmanın mantığı yok
Hocam ptx te şuan 5070 ti da harikalar yaratmıyor sistemi zorlasin benchmarklara girsin diye erkenden hazır olunmadan ortaya atılmış bir teknoloji,fsr4 dlss ile neredeyse aynı şuan fark görmek için kılı kırk yarman lazim.cyberpunkta 2k ultra fsr kalite rt ultra da 90 fps alıyorum
Nebi akgunun...
Beyaz sistem diziyorum sapphire pure 36 ya çektim beyaz bir 5070 ti alsam en düşük model 58k oluyor amd bu noktada bana aynı performansı verip şımarıklık yapma şansı tanıyor beyaz yap sistemini diye şimdi bu şımarıklığı da düşünürsek 20k yukarı çıkmaya değer mi mesela 😄