Zaten her sapphire de sorun var demiyorum hocam. Bende 3 sene pulse 6800 kullandım. Sorunlu olanların büyük çoğunluğu sapphire diyorum. Her sapphire sorunlu olacak diye bir durum söz konusu değil.Valla hocam sapphire pure 9070xt kullanıyorum sistem daha yeni ancak bir sorununu pek görmedim kart ne vaadediyorsa veriyor sıcaklığı da benchmark testlerinde bile 57 nin üstünde görmedim
Dlss zaten önde ona laf yok ancak fsr ı da gösterdiği gelişime göre yorumlamak lazım amd bu konuda 1 den 10 a atladı yukarida da belirttim hocam bu mfg dlss fsr kare olisturmalar ne olursa olsun görüntüyü kisiyor bu seviye kartlarda 4k olmadığı sürece zaten bu teknolojilere de gerek yok en başta belirttiğim gibi 4k ise nvidia alırım ancak 2k kullanım yapacaksam 9070xt kas gücüyle mantıklıFsr 4 ile dlss4 kıyaslanabilirdi ancak 4.5 te yine nvidia oldukça öne geçti. Ekstra olarak mfg söz konusu hocam. Amdnin karşı bir gücü yok buna karşı. 5060 ti la bile 9070xt nin fgli performansına erişebiliyorsunuz mfg sayesinde. Dlss5 te süsü oldu bu yarışmanın.
Fiyat performana olarak mantıklıydı ancak arkadaşın istedigi model ile 5070ti phoenix arasında bir fiyat farkı yok. Üstüne 10k koyacak olsa haklısın. Ama bu durumda gidip 9070xt almak mantıksız ki 5070 ti kas gücündede düşük bir kart değil.Dlss zaten önde ona laf yok ancak fsr ı da gösterdiği gelişime göre yorumlamak lazım amd bu konuda 1 den 10 a atladı yukarida da belirttim hocam bu mfg dlss fsr kare olisturmalar ne olursa olsun görüntüyü kisiyor bu seviye kartlarda 4k olmadığı sürece zaten bu teknolojilere de gerek yok en başta belirttiğim gibi 4k ise nvidia alırım ancak 2k kullanım yapacaksam 9070xt kas gücüyle mantıklı
Hocam 4k da mfg dlss felan ciddi anlamda oyunu akıcı şekilde 120-144 oynatıyor ama 4k da onun dışında 1080p için girilecek masraf değil sağlam bir 9070xt alın öğrencisiniz aramızda 2 yaş var bende yazın çalışarak hafta sonları işe felan giderek aldım pc yi f/p oranına biraz daha bakmamız gerekiyor hangi işlemciniz var bilmiyorum ama 9070xt+ işlemci veya m2 ssd felan yapmanız daha mantıklıBilmiyorum ya 9070xt de mantıklı kalıyor bütçe olarak
4k da 9070xt de kullanılır 5080 e yakın performansı veriyor ama nvidia mfg vs 120-144fps leri çok rahat gösteriyor 4k da nvidia daha mantıklı kalıyor arada Bayada fiyat farkıda var 9070xt+ m2 veya daha kaliteli parçalara bakılabilir benceAynı şekilde düşünüyorum 4k oynamayacaginiz senaryoda 9070xt daha mantıklı 1080p ve 2k da yazılımsal teknolojilere ihtiyacınız yok maks bazı oyunlar daha akıcı olsun diye fsr açarsınız o gereken oyunlarda da fsr 4 desteği oluyor zaten güncel oyunlar oldukları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi konuda sorunlu oluyor hocam sapphire modeller
Nasıl bir fiyat farkı var dostum 9070xt nitro+ modeline bakıyor arkadaş bunun yanında 5070ti phoenix modelide 45k ya düşüyor gaming gecesinde zaten arada abartılacak bir fark yok.Hocam 4k da mfg dlss felan ciddi anlamda oyunu akıcı şekilde 120-144 oynatıyor ama 4k da onun dışında 1080p için girilecek masraf değil sağlam bir 9070xt alın öğrencisiniz aramızda 2 yaş var bende yazın çalışarak hafta sonları işe felan giderek aldım pc yi f/p oranına biraz daha bakmamız gerekiyor hangi işlemciniz var bilmiyorum ama 9070xt+ işlemci veya m2 ssd felan yapmanız daha mantıklı
4k da 9070xt de kullanılır 5080 e yakın performansı veriyor ama nvidia mfg vs 120-144fps leri çok rahat gösteriyor 4k da nvidia daha mantıklı kalıyor arada Bayada fiyat farkıda var 9070xt+ m2 veya daha kaliteli parçalara bakılabilir bence
Biri tepe AMD modeli diğeri ucuz Nvidia modeli.En ucuz modelleri kıyaslaman gerek.Phoneix-S olanlar Sff bu arada.Orta kısmında metal Phoneix ARGB yazısı yoksa da Sff dir haberin olsun.Sogutmasi kötü diye biliyorum Sff olanın sfflerde inno3d X3 OC iyi iş yapıyor. @loewryNasıl bir fiyat farkı var dostum 9070xt nitro+ modeline bakıyor arkadaş bunun yanında 5070ti phoenix modelide 45k ya düşüyor gaming gecesinde zaten arada abartılacak bir fark yok.
hocam 1tb m2 var yetiyor bana kioxia exercia pro. İşlemcimde 9800x3d. maddi sorunum yok ama dediğim gibi peder istese 5090 yine çeker bana ama zaten oyun oynamamı sevmediği için 9060xt istesem onu bile almazHocam 4k da mfg dlss felan ciddi anlamda oyunu akıcı şekilde 120-144 oynatıyor ama 4k da onun dışında 1080p için girilecek masraf değil sağlam bir 9070xt alın öğrencisiniz aramızda 2 yaş var bende yazın çalışarak hafta sonları işe felan giderek aldım pc yi f/p oranına biraz daha bakmamız gerekiyor hangi işlemciniz var bilmiyorum ama 9070xt+ işlemci veya m2 ssd felan yapmanız daha mantıklı
4k da 9070xt de kullanılır 5080 e yakın performansı veriyor ama nvidia mfg vs 120-144fps leri çok rahat gösteriyor 4k da nvidia daha mantıklı kalıyor arada Bayada fiyat farkıda var 9070xt+ m2 veya daha kaliteli parçalara bakılabilir bence
Tepe modeli amd olarak bahsettiginiz modelde sorun çıkma ihtimali yüksek hocam redditten kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.Biri tepe AMD modeli diğeri ucuz Nvidia modeli.En ucuz modelleri kıyaslaman gerek.Phoneix S olanlar Sff bu arada @loewry
Tepe model olduğunu değiştirmiyor.Sorun nedir? 12VHPWR vakaları mi?Tepe modeli amd olarak bahsettiginiz modelde sorun çıkma ihtimali yüksek hocam redditten kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz.
hocam 9070xt alırsam tasarımından dolayı kesin nitro+ alırım zaten. nvidia tarafında sff olmayan tek model battle ax anca ona bütçe yeterBiri tepe AMD modeli diğeri ucuz Nvidia modeli.En ucuz modelleri kıyaslaman gerek.Phoneix-S olanlar Sff bu arada.Orta kısmında metal Phoneix ARGB yazısı yoksa da Sff dir haberin olsun.Sogutmasi kötü diye biliyorum Sff olanın sfflerde inno3d X3 OC iyi iş yapıyor. @loewry