Oliver Sykes
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Sakin ol dostum. AMD fanboy'u falan değilim. Hiçbir markanın fanboyu olmam, hiçbir marka da babamın markası değil. Arka planda ne kadar sinsi ve kapitalist olduklarının farkındayım çünkü. Ayrıca, AMD fanboyu olsam RTX 3060 kullanıcısı mı olurum Allah aşkına?5070ti karşılaştırdım orada da yazıyor
daha iyi dlss'ten kastım dlss > fsr. fsr çoğu popüler oyunda yok bile. her oyuna eklemek için dosyalarına neden atmak zorunda olsun ?
rtx çoğu oyunda açık gelmeye başladı artık. kartın gücü yeterken niye açmasın ? aynı şekilde path tracing de
cp2077 2k her şey max (pt dahil) dlss kalite mfg 2x açınca görüntüde hiçbir kayıp olmuyor ve rahatlıkla 120 fpsleri görebiliyorum. kartın gücü yetiyorken neden açmasın saçma bir bakış açısı. amd her zaman nvidia'dan 1 nesil geriden geliyor rt ve fsr/dlss konusunda
amd fanboy olduğun amd yazılımı nvidiadan iyi diyerek belli oldu zaten

Path Tracing üstüne MFG açınca görüntüde belki sorun yaşamazsın ama, gecikme konusunda kartın başına hiç iyi şeyler gelmediğini düşünüyorum.

FSR konusuna gelirsek, FSR yenilendi. NVIDIA'nın Transformer modeline AMD kendi rakip modelini çıkarttı. Destek nasıl yok diyorsun anlamadım hocam, FSR desteği inanılmaz genişledi. Çoğu oyunda FSR desteği bulunuyor. NVIDIA kartta bile FSR açabiliyorsun yahu öyle diyeyim sana.