Arkadaşlar ofisimiz için 10 15 bin arasında laptop almayı dusunuyom sarı siteden 2 el hangi özelliklerde bakmalıyım iş görücek gun ıcerısınde aktıf kulanıcaz.
Çalıştırcağımız programlar (Photoshop,Office programı, aklınıza gelcek tum video resim editleme programlarını dusunebılırsınız
Merhaba arkadaşlar pc de bulunan videoları acmadan önce görünen kücük resimler gözükmüyor ayarlardanda kurcaladım her şey normal olmasına rağmen goremiyorum
hocam boyle kulanıcam pc yı zaten kapatmıyom bana bi zararı olmıcaksa
1723632210
hocam bunu yapayım olmadı. bir şey daha sorcam bide hocam ben hdd'diski C'ye aktarmısım iyi yanı sureklı depolama problemi yasıyordum bu formatta yapılıyormuydu yoksa hatalı kurulumdan dolayımı oldu
ben gene attım hocam format nolur nolmaz dıye sımdıde tum sıfrelerı deıstırcem ıcım rahat etmesı ıcın actım konu
1721841781
garantı olsun dıye attım hocam sımdıde sıfrelerı deıstırcem
1721841865
hocam usb uzerınden attım format nasıl atılması gerekıyorsa sımdıde tum sıfrelerımı deıstırcem
Merhaba arkadaşlar bir kac program ındırdıkten sonra bu uyarılar cıktı bende ardından hemen format attım ama tekrar karsıma cıkıyor ne yapmam lazım formatmı duzgun atılmadı acaba?
Arkadaşlar 2 gündür onceden hic cıkmayan uyarılar cıkıyor karsıma bunlar onemlımıdır ne yapayım format en son care dusunuyorum
siliyom tekrar cıkıyor boyle virüsler